Altium σχεδιαστών: Πώς να ορίσετε μια περιοχή γεμάτη με μια καρφίτσα του αποτύπωμα σε PCB βιβλιοθήκη

R

rehakm

Guest
Έχω κάποια ίχνη με μη-τετριμμένες μαξιλάρια. Θα χρησιμοποιηθεί μια περιοχή στο ανώτερο στρώμα πάνω από μια καρφίτσα με το μοντέλο απαιτούμενο σχήμα. Πώς μπορώ να ορίσω αυτή την περιοχή επικάλυψης από την καρφίτσα; Μπορώ να δω εκεί Καθαρή επιλογή καρφίτσα και ιδιότητες της περιοχής, αλλά δεν μπορεί να επιλέξει τίποτα (δεν εκπλήσσεται από τη βιβλιοθήκη όπου δεν υπάρχουν δίκτυα). Το πρόβλημα είναι μετά την τοποθέτηση αυτή αποτύπωμα στον επεξεργαστή PCB και λειτουργία Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό - που καταγγέλλει παραβίαση μου σύντομο κύκλωμα μεταξύ της περιοχής και μαξιλάρι. Είμαι σε θέση να πάρετε τις ιδιότητες περιοχή παράθυρο διαλόγου ίσως επειδή είναι μέρος ενός αποτυπώματος. Στο OrCAD Layout υπάρχει μια επιλογή για εμπόδιο "Εκχώρηση να καρφώσει" που το κάνουν αυτό. Ίσως άλλη επιλογή θα πρέπει να καταρτίσει ένα ειδικό μαξιλάρι πολυγωνικό, αλλά δεν βλέπω να το Altium.
92_1307554760.png

Ένας άλλος πρώην χρήστης OrCAD εδώ :) Ναι, αυτό το είδος των σύνθετων μαξιλάρια δεν μπορούν να εφαρμοστούν ελεύθερα με την προσθήκη των περιφερειών - έχω δοκιμάσει αυτό και απέτυχε. Αν 45DEG γωνίες δεν έχει σημασία, μπορείτε να προσπαθήσετε να συνδυάσετε ένα συγκρότημα από 2 μαξιλάρι αυτά με την ίδια ένδειξη. Καλή τύχη!

Ναι, αυτό το είδος των σύνθετων μαξιλάρια δεν μπορούν να εφαρμοστούν ελεύθερα με την προσθήκη των περιφερειών - έχω δοκιμάσει αυτό και απέτυχε. Αν 45DEG γωνίες δεν έχει σημασία, μπορείτε να προσπαθήσετε να συνδυάσετε ένα συγκρότημα από 2 μαξιλάρι αυτά με την ίδια ένδειξη. ! Καλή τύχη
Χμ, ακούγεται σαν βρώμικο H4CK: \ υπάρχει ελπίδα για καλύτερη επιλογή που μόνο παρέμεινε κρυμμένη για να μας :)

Είναι μια κοινή γνώμη για όλους εκείνους που μόλις άρχισαν να χρησιμοποιούν την ΑΧ. Στην πραγματικότητα αυτό το προϊόν είναι πολύ βολικό και πολύ πιο ισχυρή από τον αγαπημένο σας OrCAD. Απλώς πάρτε το χρόνο σας. Εάν έχετε χάσει ή απλά μια αμφιβολία στο μυαλό σας υπάρχει πάντα ένα άτομο που θα δώσει ένα χέρι.

η εντολή που ψάχνετε λέγεται "ελεύθερη ενημέρωση πρωτόγονων από τα pads των υλικών" από την πλευρά της πλακέτας. κοιτάξετε κάτω από το σχεδιασμό >> >> >> netlist δωρεάν ενημέρωση πρωτόγονων από τα pads των υλικών.

Ευχαριστώ u loosemoose - ήξερα κάτι θα πρέπει να είναι δυνατόν!

Thakn σας, δουλεύει μια χαρά. Πιστεύω ότι όταν μπορώ να προσθέσω ένα άλλο στοιχείο, όπως το PCB, θα πρέπει να το κάνετε αυτό και πάλι για να ενημερώσετε νέα περιοχή. > Androm ποτέ δεν είπα "αγαπημένη OrCAD", ξέρω για κάποιες Anying σφάλματα που δεν είχε καθοριστεί από v.9.3 σε 16,3 ότι δούλεψα, αλλά έμαθα να ζω με αυτό ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back