Altium σχεδιαστής: Αρχή και Solder μάσκες άδειο.

J

JohnG300c

Guest
Ξέρει κανείς γιατί οι μάσκες κολλήσεις μου δεν εμφανίζονται στο AD6 παρόλο που έχουν ενεργοποιηθεί στο "συμβούλιο Layers και Χρώματα" διαλόγου;Δηλαδή τίποτα δεν εμφανίζεται στην οθόνη αν και εμφανίζονται τα "Top Paste" και "Κάτω Επικόλληση" καρτέλες.Επίσης, η gerbers πάστα οθόνη πρόστιμο.

Επίσης, έχω κάποια χρυσά δάχτυλα επί του σκάφους μου ότι δεν θα πρέπει να είναι για το Top / μάσκες κολλήσεις βυθού.Πώς μπορώ να απαλλαγούμε από αυτά;Θα ήθελα να υποθέσουμε ότι θα μπορούσα απλά να τις διαγράψετε από την TopPaste / Bottom Paste αν εγώ μόνο μπορούσε να δει αυτά τα αντικείμενα στον επεξεργαστή PCB ...

AD δεν έχει μια ειδική μάσκα για το χρυσό δάχτυλα.Ό, τι νομίζετε ότι βλέπετε, δεν είναι για το χρυσό.Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα μηχανικό στρώμα να χαρακτηρίσει έναν χρυσό εργασία δάχτυλο που θέλετε να κάνει - το λογισμικό δεν κάνει αυτό αυτόματα.

AD κάνει αυτόματα ένα άνοιγμα συγκόλλησης μάσκα για όλα τα μαξιλάρια, αν δεν το έχουν πει για την «σκηνή» το μαξιλάρι.Έτσι, κάθε αρχή ή το τέλος μαξιλάρι επιφάνεια στρώματος θα έχει άνοιγμα μάσκα, καθώς και όλες thru-pads τρύπα.Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα ανοίγματα τοποθετούνται αυτόματα μάσκα άμεσα - έχετε να διπλό κλικ στο πληκτρολόγιο για να εμφανίσετε τις ιδιότητές της.Υπάρχει μια μερίδα των ιδιοτήτων pad διαλόγου που σας επιτρέπει να ελέγχετε το μέγεθος μάσκα.

Υπάρχει μια ιδιαιτερότητα στην οθόνη μ.Χ. που απαιτεί να έχετε τα επιφανειακά στρώματα ενεργοποιημένη για να δείτε τα στρώματα μάσκα σε λειτουργία ενός στρώμα.Αυτό ίσχυε για πολλά χρόνια στο Protel / Altium Σύνταξη PCB, διότι τα στρώματα δεν είναι ξεχωριστά επεξεργάσιμο - μπορείτε να προσθέσετε τα ανοίγματα προς την στρώματα μάσκα με το χέρι, αλλά δεν μπορείτε να διαγράψετε τις παράγεται αυτόματα ανοίγματα που παράγεται από την πρωτόγονων στρώματα στην επιφάνεια.Απενεργοποιήστε όλα τα στρώματα, εκτός από πάνω, κάτω, πάνω συγκόλλησης, και κάτω κολλήσεις.Τώρα επιλέξτε την καρτέλα για το στρώμα μάσκα που θέλετε να προβάλετε, και η χρήση "στροφή S" για τον κύκλο μέσω της ενιαίας οθόνης στρώμα.Θα δείτε το στρώμα μάσκα που εμφανίζονται σε ό, τι χρώμα που έχετε θέσει.

Ευχαριστώ House Cat.Θα προσπαθήσω να "σκηνή" το βύσμα μαξιλάρια για να δουν αν μπορούν να εξαφανιστούν από την μάσκα πάστα συγκόλλησης.

ΟΧΙ - ΔΕΝ ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ την πάστα ΜΑΣΚΑ.Tenting είναι η άρση των SOLDER MASK OPENING.

Για να αφαιρέσετε το άνοιγμα μάσκα πάστα, απλά κάντε διπλό κλικ στο μαξιλάρι που σας ενδιαφέρει (ή τη χρήση Βρείτε παρόμοια αντικείμενα για πολλαπλές pads), στη συνέχεια, στο "Επέκταση Επικόλληση Μάσκα" περιοχή του διαλόγου εισάγετε μια αρνητική τιμή ίση με το επίθεμα διάμετρο.Μπορείτε επίσης να καθορίσετε ότι η μάσκα πάστα να ελέγχεται από έναν κανόνα σχεδιασμού, αναθέτει την μαξιλάρια σε μια κλάση μαξιλάρι, και στη συνέχεια να συντάξετε έναν κανόνα με την κατάλληλη αρνητική τιμή για την κατηγορία μαξιλάρι.Αρνητική επέκταση κάνει ακριβώς ό, τι μπορείτε να φανταστείτε - καλύπτει αντί να αποκαλύπτει το άνοιγμα μάσκα.

Ευχαριστώ για την προειδοποίηση και την αποσαφήνιση House Cat.Έχω πάρει πλέον απαλλαγεί από τα ανοίγματα μάσκα πάστα πάνω από τα δάχτυλα χρυσό.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back