Altium, η εικόνα των εξαγωγών από το 3D

Z

zuzu

Guest
Λοιπόν .. μετά από αρκετές ημέρες εντατικών παίζει με Altium (PCB και μερικά προβλήματα κατανόησης έννοια), καταλήγω στο συμπέρασμα ότι είναι πράγματι ένα εξαιρετικό λογισμικό. Με εντυπωσίασε η απλότητα των βιβλιοθηκών έννοια, ειδικά όταν ορίζονται από το χρήστη είναι ανάγκη. Επίσης SolidWorks 3D μοντέλα για τα πακέτα εισήχθησαν επιτυχώς χωρίς κανενός είδους προβλήματα ... πραγματικά εκπληκτικό 3D κατάσταση επεξεργασίας. Ωστόσο, εκτός από εκτύπωση (πλήρης) οθόνη:) υπάρχει οποιαδήποτε πιθανότητα να συλλάβει στατικές εικόνες από την προβολή 3D, όπως PNG, GIF, κ.λπ.; Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να εξαγάγουν ολόκληρη την 3D PCB σε Acrobat PDF (3D) μορφή; Ευχαριστώ πολύ,

ctrl + PrtScn θα αντιγράψετε ολόκληρη την οθόνη στο Πρόχειρο. Στη συνέχεια μπορείτε να επικολλήσετε σε χρώματα και Αποθήκευση ως ...

Σε 3D mode μπορείτε να File -> Save As -> ΒΗΜΑ εξαγωγών, και θα σώσει ολόκληρο το PCB ως πρότυπο βήμα, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε σε άλλο πρόγραμμα (δηλ. Εφευρέτης, και νομίζω ότι SolidWorks ή Acrobat Extended). Δεν φαίνονται αρκετά τόσο καλή όπως και στο Altium, όλα τα μέρη υπάρχουν, αλλά δεν μπορείτε να δείτε τα ίχνη για το PCB, όπως μπορείτε να το Altium.

Έχω αρχείο που έχει εξαχθεί ΒΗΜΑ (File -> Save As - ΒΗΜΑ> Εξαγωγή), αλλά δεν μπορώ να το ανοίξετε. Έχω δοκιμάσει διάφορα προγράμματα (π.χ. eDrawings SolidWorks 2011, eDrawings RapidFire Lite και άλλοι), αλλά όλα αυτά μου δίνει το ίδιο μήνυμα λάθους: άκυρο ή κατεστραμμένο αρχείο STEP και στη συνέχεια κολλάει. Ακόμα και Altium δεν μπορεί να ανοίξει το αρχείο από μόνο του. Έχει κανείς αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα; - Tantudaisu -

ίσως ένας από τους μοντέλο βήμα σας στην πλακέτα είναι κατεστραμμένο; έχετε δοκιμάσει και εξαγωγή μόνο το ίδιο το PCB για να δείτε αν η διαδικασία λειτουργεί;

Μπορείτε να εκτυπώσετε 3D σε pdf. Ρυθμίστε την προβολή 3D σας αρέσει το PCB επεξεργαστή σας. Πηγαίνετε στο αρχείο Job -> Προσθήκη νέου Τεκμηρίωση -> PCB 3D εκτυπώσεις. Στη συνέχεια, Διαμόρφωση -> Προσαρμογή -> Κάντε Τρέχουσα Θέση κάμερας. Ok. Εκτύπωση / Δημοσίευση σε PDF. Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα για 3D και Altium δείτε τη θέση μου - Σχεδιαστής - 3D μοντέλο του PCB σας - είναι πραγματικά εύκολο - (FEDEVEL) [/url]

Έχω προσπαθήσει να εξάγει το αρχείο ΒΗΜΑ σε έναν άλλο υπολογιστή και δούλεψε! - Tantudaisu -

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back