Altium Σχεδιαστής: Δημιουργήστε PDF που δείχνει την θέση συστατικό;

J

JohnG300c

Guest
Γεια σας, είμαι έχοντας κάποια σανίδες συναρμολογούνται και το PCB σπίτι θέλει να βεβαιωθείτε ότι το αρχείο πάρει και τη θέση είναι σωστή. Ζητούν ένα αρχείο PDF που εμφανίζει όλα τα τοποθεσία συστατικό στο διοικητικό συμβούλιο. Δεν έχω βρεθεί μια τέτοια επιλογή στο Designer Altium. Μπορεί κάποιος να μου δώσει έναν υπαινιγμό; Ευχαριστώ, / Τζον.

Τι ψάχνουν ονομάζεται σχέδιο συναρμολόγησης. Μπορείτε να εκτυπώσετε μία από OutJob αρχείο, ή από το Αρχείο>> Έξοδοι Συνέλευση>> Σχέδια Συνέλευσης.

Χάρη Cat σπίτι. Το πρόβλημα είναι ότι τα συστατικά αυτά είναι περίπου 100 αποσύνδεση πυκνωτών υπό FPGA μου. Αυτά δεν έχουν καμία περίγραμμα μεταξοτυπίας, μόνο τα τακάκια. Λόγω του μικρού αποτυπώματος που επίσης δεν έχουν καμία Οι σημάνσεις (C1, C2 κτλ). Η ιδέα είναι ότι αφού είμαι με τη χρήση τριών τύπων αποσύνδεση πυκνωτές, όλα με διαφορετικά αποτυπώματα, τα μέρη που θα ταιριάζει μόνο στη σωστή θέση. Ήμουν με την υπόθεση ότι η επιλογή και το αρχείο θέση θα ήταν αρκετή για να πραγματοποιηθεί η αποσύνδεση πυκνωτών. Πώς είναι αυτό που συνήθως γίνεται;

Έχετε δίκιο ότι η τοποθέτηση είναι συνήθως διεκπεραιώνονται μέσω του αρχείου πάρει και τον τόπο. Εάν χρησιμοποιείτε πολλές διαφορετικές τιμές των ανώτατων ορίων παράκαμψης με διαφορετικά αποτυπώματα, ίσως το μόνο που χρειάζεται είναι μια εικόνα closeup του κάτω μέρους του διοικητικού συμβουλίου υπό την FPGA που δείχνει τον πυκνωτή ίχνη. Μπορείτε να το κάνετε αυτό στον Επεξεργαστή των PCB από το ξεφύλλισμα του διοικητικού συμβουλίου, μεγεθύνετε ένα βολικό μέγεθος και στη συνέχεια επιλέξτε "Print Screen Περιφέρεια" από το μενού εντολή εκτύπωσης.

hi Housecat, είμαι νέος στο @ ltium. Άρχισα δρομολόγησης του πλοίου μου. Θέλω να κάνω κάποιες manually.so τμήματα, έκανα τρίμηνο του διοικητικού συμβουλίου το χέρι μου. Τώρα, θέλω να χρησιμοποιήσω το autorouting επιλογή. , ενώ κάνει χειροκίνητη δρομολόγηση, i χωρίσει το επίπεδο τροφοδοσίας και επιπέδου γείωσης. το πρόβλημα είναι το εργαλείο παίρνει κρεμάστηκε επάνω όταν χρησιμοποιώ autorouting σε αυτό το μερικώς γίνει διοικητικό συμβούλιο. Θέλω το εγχειρίδιο δρομολογούνται μερίδα του διοικητικού συμβουλίου να είναι ανενόχλητοι, (στην ούτως ή άλλως) και το εργαλείο που έχει να κάνει autorouting για το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο. θα σας παρακαλούσα να με βοηθήσει σε αυτό. coz πέρασα ήδη πολύ χρόνο σε αυτό, αλλά δεν μπόρεσα να βρω μια ένδειξη. SKR αφορά

Χάρη γάτα House. Κατέληξα επιλογής των διαφόρων τύπων συστατικό στον επεξεργαστή PCB, λαμβάνουν στιγμιότυπα οθόνης και jpgs αλληλογραφίας. Αυτό φάνηκε να είναι ο σαφέστερος τρόπος για να προσδιορίσει χωρίς διακριτικά στοιχεία. Σας ευχαριστούμε για τη βοήθειά σας.

[Quote = ssankurathri] hi Housecat, είμαι νέος στο @ ltium. Άρχισα δρομολόγησης του πλοίου μου. Θέλω να κάνω κάποιες manually.so τμήματα, έκανα τρίμηνο του διοικητικού συμβουλίου το χέρι μου. Τώρα, θέλω να χρησιμοποιήσω το autorouting επιλογή. , ενώ κάνει χειροκίνητη δρομολόγηση, i χωρίσει το επίπεδο τροφοδοσίας και επιπέδου γείωσης. το πρόβλημα είναι το εργαλείο παίρνει κρεμάστηκε επάνω όταν χρησιμοποιώ autorouting σε αυτό το μερικώς γίνει διοικητικό συμβούλιο. Θέλω το εγχειρίδιο δρομολογούνται μερίδα του διοικητικού συμβουλίου να είναι ανενόχλητοι, (στην ούτως ή άλλως) και το εργαλείο που έχει να κάνει autorouting για το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο. θα σας παρακαλούσα να με βοηθήσει σε αυτό. coz πέρασα ήδη πολύ χρόνο σε αυτό, αλλά δεν μπόρεσα να βρω μια ένδειξη. αφορά SKR [/quote] - Ποια έκδοση του Designer Altium χρησιμοποιείτε; - Τι εννοείς παίρνει "κρέμασαν πάνω"; - Πόσο μεγάλη είναι η σανίδα σας (φυσικό μέγεθος και τον αριθμό των διχτυών);

hi Housecat, χρησιμοποιώ ALTIUM έκδοση 6. οι διαστάσεις του σκάφους είναι περίπου 3x4 ίντσες. τα δίχτυα είναι περίπου 90. Ελπίζω u πήρε την ερώτησή μου. Έκανα ένα τέταρτο του διοικητικού συμβουλίου το χέρι. Τώρα θέλω να κάνω υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο auto-δρομολογούνται. πώς να το κάνουμε αυτό; Στην αυτόματη διαδρομή, έλεγξα τη δυνατότητα κλειδώματος προ-διαδρομές. Όταν λέω «κλείνει», εννοώ ότι είναι να πάρει το χρόνο σε λεπτά για να ξεκινήσει η δρομολόγηση. SKR αφορά

Αυτό είναι ένα αρκετά μικρό σκάφος. Θα πρέπει να δρομολογηθεί πολύ γρήγορα. Αν είναι πολύ χρόνο για να ξεκινήσει, θα μπορούσε να σημαίνει ότι έχετε ορίσει κανόνες σχεδιασμού σας με αυτές τις αξίες περιορισμό ότι η autorouter είναι έχοντας δυσκολία να βρουν διαδρομές. Το άλλο πράγμα που μπορεί να προκαλέσει το autorouter να αποτύχει είναι η έλλειψη ενός «keepout" περίγραμμα γύρω από την εξωτερική άκρη της πλακέτας μας. Η autorouter ανάγκες που για να το πω τι τα όρια είναι δυνατό να δρομολογηθούν για την περιοχή. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να κλειδώσετε preroutes σας όπως κάνατε και εσείς. Μπορείτε επίσης να προστατεύσετε preroutes σας με την τοποθέτηση του δρομολογείται δίχτυα σε καθαρή τάξη, και στη συνέχεια τη σύνταξη ενός κανόνα δρομολόγησης σχεδιασμό στρώμα που αποδίδει, ότι η καθαρή τάξη για να μην στρώματα για τη δρομολόγηση. Αν έχετε το περίγραμμα keepout, έχετε ρυθμίσει τους κανόνες σχεδιασμού με εύλογη κάθαρση και τη δρομολόγηση των κανόνων στρώμα, και η δρομολόγηση της στρατηγικής είναι λογικό, θα πρέπει να ξεκινήσετε μόνο το autorouter και το αφήνετε μόνο του για λίγο για να δούμε τι θα συμβεί.

Γεια JohnG300c, να εμφανιστεί η ένδειξη σε μορφή pdf, Χρήση Smart PDF στο μενού Αρχείο, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο μέχρι να φτάσετε «Πρόσθετες ρυθμίσεις σελιδοδείκτη». Κάντε κλικ στο «Δημιουργία δικτύων πληροφόρησης" πλαίσιο ελέγχου. Αυτό θα δημιουργήσει σελιδοδείκτη για χαρακτηριστικά των υλικών και δίχτυα. Ανοίξτε δημιουργήθηκε pdf, στον πίνακα «σελιδοδείκτη», να επεκτείνουν όλες τις κατηγορίες και εκεί θα βρείτε Οι σημάνσεις και τα καθαρά τους τίτλους. Με την επιλογή ενός ονόματος ένδειξη παράθυρο pdf συμπληρώστε τηγάνι με το επιλεγμένο εξάρτημα. Ελπίδα αυτό βοηθά Nishal

R u μιλώντας «έξυπνες»; Smart PDF από Altium το experince βλέποντας βίντεο κλιπ που επισυνάπτεται

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back