Altera / Xlinx FPGA beginer

B

boseji

Guest
Γεια σας, θα ήθελα να ξεκινήσω την ανάπτυξη μου με FPGA και CPLD του. Έχω γνώση του βασικά της ψηφιακής σχεδίασης κυκλωμάτων, αλλά εγώ προέρχομαι από μια ως επί το πλείστον αναλογικές και δύναμη φόντο. Παρακαλείστε να με βοηθήσει για να ξεκινήσει νέα προσπάθεια μου με FPGAs και CPLDs. Ήρθα να μάθω από αυτό δημοσιεύσεις CPLD ότι είναι μια μειωμένη έκδοση του FPGA ή μικρότερο λειτουργία ένα. Στη συνέχεια, Σε αυτή την περίπτωση θα μπορούν επίσης να αρχίσουν με αυτό. Παρακαλούμε στείλτε τις προτάσεις μου πώς μπορώ να πάρω και τις μάρκες για να κάνει το υλικό μου. Μένω στο Μπανγκαλόρ, Ινδία. Περιμένοντας με ανυπομονησία, θερμούς χαιρετισμούς, Boseji

Μπορεί να χρειαστεί FPGA Dev Διοικητικού Συμβουλίου. Ορισμένες καλές πλακέτες για παράδειγμα: Spartan3 Xilinx Spartan 3E και του Διοικητικού Συμβουλίου.

Εάν έχετε μια πραγματική εφαρμογή, στην οποία θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα CPLD ή FPGA, θα πρέπει να επιλέξετε μια συσκευή που αντιστοιχεί στις απαιτήσεις εφαρμογής. Μπορείτε είτε να ξεκινήσει το σχεδιασμό του υλικού ως στόχος για οποιοδήποτε άλλο μέρος, το σχεδιασμό ένα κύκλωμα δοκιμών που περιλαμβάνει το FPGA, ορισμένα βασικά περιφερειακά και παροχή ηλεκτρικού ρεύματος (που ήταν ο δικός μου τρόπος μάθησης FPGA) ή να χρησιμοποιήσετε ένα κιτ ανάπτυξης για τη συσκευή.

Γεια σας, Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας. Είμαι σε θέση να βρείτε κάποιο από τα διοικητικά συμβούλια ανάπτυξη εδώ στην Ινδία. Έτσι, κατά πάσα πιθανότητα θα απαιτήσει σε ένα σήμα. Γνωρίζω την ακεραιότητα του σήματος και PCB EMI συναφή θέματα. Ελπίζω, λοιπόν, ότι θα ήμουν σε θέση να σχεδιάσει τα διοικητικά συμβούλια. Αλλά ο χρόνος που απαιτείται, αν πάρα πολύ και πάρα πολύ δαπανηρή από Ι dont ξέρει πού να πάρετε τις μάρκες από το. Του Ωστόσο, έχω βρει ένα κιτ για Spartan 3Ε κλειστό είναι το σύνδεσμο: http://emblitz.com/vlsi-starter-kit.html Παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω αν μπορώ να πάω μπροστά και να αγοράσει αυτό το πακέτο για την ανάπτυξης μου. Με θερμούς χαιρετισμούς, Boseji

Έχετε σας δοκιμάσει την διανομέων Xilinx στην Ινδία; Θα ήθελα να ελπίζω ότι θα μπορούσε να σας πουλήσουν το "Spartan-3 Starter Kit" ή το "Spartan-3E Starter Kit" γίνεται από την Xilinx / Digilent. http://www.xilinx.com/company/sales/ww_disti.htm

Γεια σας, Ευχαριστώ για echo47 τη βοήθειά σας. Βρήκα μια επαφή στην CGcorel για να πάρει τα διοικητικά συμβούλια του INR νόμισμα σπίτι μου. Θα μετά τις επαφές μία φορά είμαι σε θέση να πάρετε περισσότερες πληροφορίες. Με θερμούς χαιρετισμούς, Boseji

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back