Altera qu (at) rtus ΙΙ

P

pravi

Guest
Πάω να χρησιμοποιήσει Altera qu (at) rtus ΙΙ

Αμφιβολίες μου

Είμαι δημιουργώντας ένα έργο στο Verilog και όταν πάω για προσομοίωση θα Altera qu (at) rtus θα κάνει αυτόματα σύνθεση προσομοίωση και ανάλυση χρόνος ...

αν ναι, ποιο είναι το i εργαλεία κάθε ενσωματωμένο εργαλεία υπάρχουν για simualtion, σύνθεση και ανάλυση χρονική στιγμή αυτό που είναι ...

δεύτερη ..

Έχω δει την επιλογή για τη σύνδεση modelsim και synplify pro ..... αν μπορώ να συνδέονται ... Θα χρειαστεί να πάρω άδεια ή
άδειας θα περιλαμβάνεται επίσης στο Altera qu (at) rtus .. έκδοση ΙΙ

κάθε πλήρους ροής σχεδιασμού υπάρχει

εάν δημιουργήσετε ένα έργο στο Verilog qu τότε (σε) rtus δεν θα κάνει αυτόματα σύνθεση προσομοίωση και την ανάλυση των χρονικών ... αν δεν δημιουργήσουμε. VWF αρχείο και προσθέστε το στο έργο σας ....

Προς [αμφιβολία μου είναι ...]
Εάν θέλετε να κάνετε QuartusII προσομοίωση, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα αρχείο "*. VWF», και προσθέστε το στο project.And σας, τότε θα πρέπει να προσθέσετε κόμβο σήμα σας σε VWF σας και το αρχείο που waveform.Last προσομοίωσης, Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το εργαλείο προσομοίωσης. Μπορείτε να δείτε κυματομορφή σας.
Σε [δεύτερη ..]
Στην εμπειρία μου, qu (at) rtus είναι powr αρκετό για το επίπεδό σας:) Για την ώρα, θα πρέπει να undertstand qu σας (σε) rtus.As modelsim και synplify pro, όλοι είναι ισχυρά εργαλεία, αλλά λίγο περίπλοκο για σας:)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back