Altera FPGA: πρόβλημα με τη σύνδεση σχέδια του Matlab

M

m_llaa

Guest
Σαλάμ εργάζομαι με Altera Development Kit Διοικητικού Συμβουλίου, Stratix ΙΙ, EP2S60 θέλω να συνδέσουν MATLAB σχεδιασμό μου (DSP Builder) από το λιμάνι του Avalon Quartus ΙΙ με ορισμένα στοιχεία που έχω με το σχεδιασμό Builder SOPC για παράδειγμα UART. Έχω ένα πρόβλημα εδώ. Μπορώ να προγραμματίσετε ακριβώς σκάφους μου από το σχεδιασμό του MATLAB. Αν κάποιος έχει κάποιο σχόλιο ή οποιαδήποτε plz στείλτε το σχεδιασμό για μένα. Κάνω δωρεά 20 σημεία σε καλό σχόλιο ή παράδειγμα. δεξαμενές

u δεν περιμένουν ένα μεγάλο πρόγραμμα ή κάποιο μικρό πρόγραμμα πάρα πολύ καλό για την κα. Hw ABT ένας μετρητής. [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 2 λεπτά: [/color] [/size] Γεια σου, BTW, δεν ξέρω για το πρόγραμμα HW μνήμη flash. Μέχρι στιγμής έχω μετατραπεί. SOF αρχείου μου σε μορφή. Hexout. Τότε hw μπορώ να γράψω αυτό. Hexout αρχείο Flash Μνήμες RAM, έτσι ώστε να μπορώ να χρησιμοποιήσω το πρόγραμμά μου, χωρίς να συνδέει το λιμάνι JTAG και τη λήψη κάθε φορά. Θέλω να χρησιμοποιήσω τη μη πτητικών διαμόρφωση. U έχω χρησιμοποιείται αναλυτής σήμα βρυσών για τον εντοπισμό σφαλμάτων ur εσωτερικά σήματα. Μπορεί u να μου διδάξει.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back