ADS εργαλείο για τα πανεπιστήμια

S

somf0872

Guest
Μπορεί κάποια από τις εμπειρίες επαγγελματιών HF με οδηγό ως προς τα βασικά εργαλεία για διαφημίσεις;; Θέλω να πω πανεπιστήμιο μου σχεδιάζει να αγοράσει το ΚΕΠ αλλά θέλουν κάποια εμπειρία σε purchaasing αυτά τα εργαλεία. Μπορεί κάποια από οδηγό με τα βασικά εργαλεία που πρέπει να αγοραστούν σε πρώτη φάση για τη βασική κατανόηση των HF; - X -

Θα συστήσω AWR MWO, λόγω της φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον, λογικές τιμές ( http://web.appwave.com/Company/University_Program.php ) και η επιλογή του εργαλείου είναι επίσης πολύ απλή Γραφείο μικροκυμάτων για RF / Μικροκυμάτων σχεδιασμό Visual System Simulator VSS για το Office Αναλογικό σύστημα σχεδιασμού για RFIC Σχεδιασμός

Έχω βρεί πάντα τις διαφημίσεις με βάση προγράμματα που θα αινιγματικά και σκληρά για να μάθουν. Agilent πουλάει τώρα το eagleware λογισμικό που είναι πολύ πιο έξυπνο. Δεν έχω χρησιμοποιήσει άλλο λογισμικό εκτενώς, αλλά ήταν σε θέση να αναλύσει τα κυκλώματα σε γραφείο μικροκυμάτων μετά από να παίξει με το για μια ώρα. Έτσι, γιατί διαφημίσεις; Θα αξιολογήσει τα άλλα προγράμματα που είναι διαθέσιμα. Ζητώ από τους διαχειριστές μηχανική σε τοπικές εταιρείες ότι οι μαθητές σας θα εργάζονται μετά την αποφοίτηση τι λογισμικό προσομοίωσης που προτιμούν.

Νομίζω ότι για το καλό πανεπιστήμιο u μπορεί να πάει για Ansoft Designer και HFSS ή CST 2006 θα χρησιμεύσουν purpoise σας εντελώς, καθώς com ein πλήρης [πακέτο δεν είναι όπως διαφημίσεις γεμάτο αναβαθμίσιμα modules τα οποία είναι μόνο καλό για την Ε & Α Οργ ή εταιρείες με ειδικές ανάγκες

Συστήνω δύο ΚΕΠ και MWO, και απαιτούν από τους σπουδαστές να μάθουν και τα δύο. ΚΕΠ είναι σταθερά στη θέση του σε πολλές μεγάλες εταιρείες. MWO κάνει μια σοβαρή προσπάθεια να αλλάξει αυτό. Και τα δύο εργαλεία είναι συμβατά με πολλά άλλα εργαλεία. Αυτό είναι σημαντικό για EM ανάλυσης, όπως κανένας εταιρεία μπορεί να προσφέρει μια συνολική λύση EM. Για παράδειγμα, τα δύο εργαλεία συνεργάζονται καλά με το σονέτο, για τους οποίους δουλεύω. Πλαίσια που δεν έχουν διαλειτουργικότητα με (ενδεχομένως ανταγωνιστικών) εργαλεία τρίτων που απαιτείται από τους πελάτες τους είναι σε πολύ μεγάλο μειονέκτημα. Οι σπουδαστές σας θα βρείτε τουλάχιστον ένα από αυτά τα πλαίσια όπου και αν πηγαίνουν. Στην πραγματικότητα, είναι όλο και πιο πιθανό ότι θα βρείτε και τα δύο. Γνωρίζοντας πώς να χρησιμοποιήσετε και τις δύο και γνωρίζοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των δύο θα κάνει μια πολύ αξιόλογη μηχανικός μικροκυμάτων.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back