ADC κβαντισμός επίπεδα

M

mubi17

Guest
IMA αρχαρίου σε ανάλογη σχεδιασμό και την προσπάθεια ενός 0.18u ADC.Έχω ακόλουθα προβλήματα.

Δεν είμαι 63 themometer απόκτηση κωδικών για 6 bit ADC μετά κβαντισμός ενώ με τη χρήση 1 Vp-p σήμα εισόδου.im προσπαθεί aleady αναπτυχθεί ένα κύκλωμα με το κομμάτι και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο

ελέγχει την είσοδο φάσμα του ADC μπορεί να είναι πάνω από 1Vpp ...

ορίζεται το φάσμα των ADC είναι 1 Vp-p.υπάρχει κανένα πρόβλημα, το οποίο θα μπορούσα να διορθώσει

στη συνέχεια, ελέγξτε το επίπεδο quantisation ...Πιστεύω ότι είναι περισσότερο από αυτό που θα πρέπει να ...ποια αξία R θα βρεις όταν εισροών είναι μέγιστο ...

im προσπαθούν ήδη αναπτύξει ένα σύστημα για να δημιουργήσει το θερμόμετρο κωδικούς που χρησιμοποιείται από μένα είναι

1ns ρολόι με 100psec πλάτος 250p αύξηση και μείωση του χρόνου για το δείγμα και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο

ac εισροών είναι 8,172 Mhz with0.5 Vp-p.που προβλέπονται από το s / h είναι από 0.4 έως 1.35v με 70p πυκνωτή.0.18u χρησιμοποιώντας την τεχνολογία.

το θερμόμετρο στο 63ο επίπεδο κώδικα είναι περίπου 75ns πλάτος παλμού και 1ο επίπεδο είναι περίπου με 7ns

παρακαλώ βοήθησέ με

ευχαριστώ

I didn't get μια σαφή ιδέα για το τι έχετε δημοσιεύτηκε ....μπορούμε, σας παρακαλώ, μετά το κύκλωμα και τις κυματομορφές που έχετε λάβει ....

anand ευχαριστίες για τη λήψη τόκων, ήταν πολύ απασχολημένοι να την ελέγχει, σίγουρα θα τοποθετήσει το κύκλωμα.μπορεί και παρακαλώ να μου πείτε κατά τη χρήση 1 nsec ρολόι με 100psec καιρός για 6 bit ADC σχεδιασμού θα πρέπει να πάρω το θερμόμετρο κωδικούς με τη διαφορά του 1 nsec (χρονική κλίμακα για τον άξονα x, y τάσης άξονα, παλμό) ή κάθε φορά που υπάρχει δεν θα μπορούσε να είναι παραλλαγή adjecent σε κώδικες.im δρομολόγηση ορισμένων θερμόμετρο κωδικούς δικαίωμα perhapes τότε σε λίγα adjecent κωδικούς δεν υπάρχει διαφορά και 2 nsec πλάτος (x άξονα, η χρονική κλίμακα) διαφορά στην αμέσως επόμενη κώδικα.Εν ολίγοις λείπει ένα κώδικα και στη συνέχεια με το επόμενο κώδικα το διπλάσιο της διαφοράς σε x-άξονα

Νομίζω ότι το σήμα εισόδου ελέγχου είναι η καλύτερη ιδέα ....Νομίζω ότι αυξάνεται πολύ γρήγορα από ό, τι είναι να ....

i θα πρέπει να μειώσει την συχνότητα των εισροών, δηλαδή με τη χρήση im 9 M Hz ή να αλλάξετε την τιμή του δείγματος και κρατήστε πυκνωτής

Τώρα έχω κάποια ιδέα για το τι θα μπορούσε να είναι λάθος ....Νομίζω ότι σας πυκνωτής είναι μη γραμμική ως η τάση σε όλη αυτή αυξάνει και έτσι μπορείτε καλύτερα δοκιμάστε ευθυγράμμισης είναι ....επειδή κάτι το οποίο εργάζεται για την χαμηλότερες τιμές πρέπει να εργαστούν για υψηλότερες τιμές και εγώ ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back