AC-DC ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ PWR BOARD DESIGN

R

rinj

Guest
Αγαπητέ όλες,.

αυτό το ερώτημα είναι σε έμπειρους σχεδιαστές ηλεκτρονικών ισχύος του κυκλώματος.

Θα πρέπει να σχεδιάσουν μια διάταξη για PCB 115ac με
28 /
15 /
5 VDC.
Το κύκλωμα περιλαμβάνει,
1.Ασφάλεια και προστασία εισόρμηση τρέχουσα ckt
2.EMI Filter
3.LC φίλτρου
4.Γέφυρα ανορθωτής και DC πυκνωτής
5.Κίνηση επιστροφής μετασχηματιστή
6.Current Sense Ckt Conditioning με απομόνωση
7.Μεμονωμένος σταθερό ρεύμα feed back για τον ελεγκτή κ.λπ. .....
Το ισχύον για τα δίχτυα Arnd περάσει το συμβούλιο είναι κάτω 1A.
Μπορεί κάποιος παρακαλώ να μου εξηγήσει το σχεδιασμό συνοπτικές κατευθυντήριες γραμμές, κυρίως για ηλεκτρολυτικών πυκνωτών (22/10 MF, 25V), μετασχηματιστές & MOSFETS (600V/0.8A)

(Έχω μόνο μικρότερη εμπειρία σε ηλεκτρονικά ισχύος. Πήγα throgh δελτία και πολλές κατευθύνσεις σχεδιασμού από το διαδίκτυο.)

Παρακαλώ βοηθήστε με εμπειρογνώμονες.
ευχαριστώ,
rinj

Ο ευκολότερος είναι αν μετά τη διάταξη που έχετε δημιουργήσει και θα σχολιάσει.Διαφορετικά, θα πήγαινε για πάντα, προσπαθώντας να εξηγήσουν αυτή και ότι θα πρέπει να είναι κοντά σε αυτές και τέτοια.
Δώστε λοιπόν μετά το σχέδιό σας.Με αυτόν τον τρόπο θα πάρετε μια ιδέα για το συστατικό μεγέθη, το χώρο, κλπ.

Γεια rinj!

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για να εξετάσει την εφαρμογή των σημειώσεων
παραγωγούς ημιαγωγών, όπως η Texas Instruments, για τους ημιαγωγούς,
Siemens - Infinion.

Μερικά καλά παραδείγματα (PCB και διαγράμματα) θα βρείτε στο

http://www.infineon.com/cms/en/product/channel.html?channel=ff80808112ab681d0112ab6a70c70502&tab=2.

Εννοείς ότι πρέπει να τεθούν έξω ... ή σχεδιασμό του;

κανόνας της διάταξης = τηρούν τρέχουσα βρόχους μικρό δυνατό .... ιδιαίτερα γρήγορα με αυτές τις άκρες.

αλλά λέτε είστε αρχάριος και θ σημείο μπορείτε να το powerintegrations powerint.com ιστοσελίδα και να σας βοηθήσει με το δικό τους φόρουμ και εγώ.

τόσο όσο εσείς dont έχουν τεράστια δύναμη .... powerint.com είναι για σας

Ευχαριστώ για όλα.Έλεγξα τις συνδέσεις
I, μπορεί να δώσει περισσότερες ερωτήσεις μου κατά την πρόοδο του σχεδιασμού.

rinj

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back