ac έλεγχο της ταχύτητας κινητήρα

G

garg29

Guest
γεια φίλοι, θέλω να σχεδιάσει ένα τριφασικό AC ρυθμιστής ταχύτητας κινητήρα ......... την βαθμολογίες κινητήρα είναι: τρία φάση, AC, 220V, 50Hz, 960rpm, 2HP, επαγωγικός κινητήρας. παρακαλώ βοηθήστε με έξω παιδιά ... πώς να προχωρήσει από θραύσματα .... πρέπει να χρησιμοποιώ traic ή igbt'sor τι άλλο. [/img]

Μπορείτε να ελέγξετε ένα AC κινητήρα με V / f ή διάνυσμα κανονισμού. v / f είναι πιο εύκολα, και είναι συνήθως κρύο να realiyed σε ένα μικροελεγκτή. Vector έλεγχος είναι μια σύγχρονη προσέγγιση, η οποία δίνει πολύ καλύτερα αποτελέσματα, αλλά χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια προγραμματισμού, και συνήθως ένα εξειδικευμένο DSP.

Εδώ είναι η συμβουλή μου: μην το κάνετε! Είναι αρκετά περίπλοκο και σύνθετο ζήτημα και αν μπορείτε να αγοράσετε ένα off-the-shelf ελεγκτή για $ 300 + θα είναι 10 + + + φορές φθηνότερη από έναν ελεγκτή (λίγο chanses για την τελική επιτυχία ...) που προσπαθείτε να σχεδιάσουν και να κατασκευάσει .. Πηγαίνετε στην παραλία, φίλε, δεν Wast το χρόνο σας! Ξέρω, ακούγεται τρομερό, αλλά είναι αλήθεια, πιστέψτε με ...

Γεια σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το DIAC / θυρίστορ, αιτία νομίζω ότι θα έχετε προβλήματα κατά τη χρήση triac. Προσπαθήστε να δείτε τα δελτία των TCA785, θυμάμαι έχω δει κάποια πράγματα σχετικά με κινητήρα 3-φάση ελέγχου, εδώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε triac, δεν ξέρω γιατί Regads

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back