A few questions FEKO

Δεν ξέρω τη λύση στο πρόβλημά σας, αλλά είχα μια ερώτηση που βασίζονται στην προσομοίωση σας.Για λίπος δίπολο σας, χρησιμοποιείτε ένα πρότυπο γραμμή ή ένα πρότυπο κύλινδρο.

Εάν χρησιμοποιείτε κύλινδρο, πώς σας συναρπάσουν τον κύλινδρο.Για παράδειγμα, με σύρμα, χρησιμοποιείτε το λιμάνι σύρμα.

Ευχαριστώ,

gandalf85pwned έγραψε:

Έχω χρησιμοποιήσει FEKO να προσπαθήσουμε για την προσομοίωση σε λιπαρές δίπολο κεραία για ευρυζωνικά εδάφους διείσδυση εφαρμογές.
Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία άπειρη πράσινο για το μοντέλο υπόστρωμα, αέρα, τότε άμμος (με αυτή τη σειρά), έχω πολύ καλά αποτελέσματα στο ευρύτερο πεδίο, 8 ντεσιμπέλ max και η ίδια η οδηγία.
Ωστόσο, όταν προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πεπερασμένο υπόστρωμα (δεν με αέρα ή άμμος), τα αποτελέσματα δεν είναι σχεδόν τόσο καλό (χαμηλό κέρδος, δεν οδηγία).

G

gandalf85pwned

Guest
Έχω χρησιμοποιήσει FEKO να προσπαθήσουμε για την προσομοίωση σε λιπαρές δίπολο κεραία για ευρυζωνικά εδάφους διείσδυση εφαρμογές.Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία άπειρη πράσινο για το μοντέλο υπόστρωμα, αέρα, τότε άμμος (με αυτή τη σειρά), έχω πολύ καλά αποτελέσματα στο ευρύτερο πεδίο, 8 ντεσιμπέλ max και η ίδια η οδηγία.Ωστόσο, όταν προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πεπερασμένο υπόστρωμα (δεν με αέρα ή άμμος), τα αποτελέσματα δεν είναι σχεδόν τόσο καλό (χαμηλό κέρδος, δεν οδηγία).Αν προσπαθήσω να το μοντέλο του υποστρώματος, τον αέρα, και η άμμος με σχετικά μεγάλες cuboids, έχω είτε λάθη μνήμης (με MOM) ή σφάλματα υπερχείλισης (με MLFMM).Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να εκπροσωπήσει τη λειτουργία του άπειρο πράσινο για υποστρώματα, αλλά να είναι πεπερασμένος αντί του άπειρου;

Μια πιο γενική ερώτηση σχετικά με λίπος δίπολα: αν έχουμε ένα επίπεδο γείωσης απευθείας με ένα υπόστρωμα του μήκους λ / 4, δεν θα πρέπει να δώσει την πιο κέρδος προς την επιθυμητή κατεύθυνση (μακριά από το έδαφος);Επειδή το κύμα θα ταξιδέψει πλήρη 360 μοίρες και να επιστρέψει στη φάση.

Έχω επίσης κυματοδηγοί modeling.Τα αποτελέσματα φαίνεται ακριβές χρησιμοποιώντας το MOM default / FEM, αλλά δεν μπορώ να χρησιμοποιήσει το MLFMM γι 'αυτούς.Μια σειρά από κυματοδηγούς σε πολλαπλές συχνότητες που μπορεί να πάρει πολύ καιρό, αλλά η MLFMM δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

Υποθέτω γενικότερα: Έχει κανείς μια σύνδεση σε μια τοποθεσία που περιγράφει τις διάφορες μεθόδους CEM κεραίες και τα οποία είναι χρήσιμα για;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back