; _SMD Τρανζίστορ σημειώνονται NM / μπορεί να WN /

W

walley222

Guest
Γεια σου, για όλους. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με ένα πρόβλημα στο set-top box; Μου φαίνεται, ότι SMD τρανζίστορ είναι λειτουργική σε set-top box μου. Χαρακτήρισε NM / μπορεί να WN /. SOT23. Δεν μπόρεσα να βρω αυτό το σήμα σε βάσεις δεδομένων Διαδικτύου. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βρείτε αυτό το είδος των τρανζίστορ; Ευχαριστώ, τις καλύτερες ευχές, Walley.

Δυστυχώς αυτό δεν θα προκαλέσει 18/22V Zener, υποθέτω ότι είναι SMD τρανζίστορ. Είμαι προσπαθεί να βρει το ένα καθεστώς settopbox να αναφέρουμε DigiPal 2 TX. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με αυτό; Ειλικρινά, Walley.

Γεια σου, αν δεν έχετε σχηματικό, τι κάνεις pls τόσο σίγουροι ότι δεν του μια δίοδο σε SOT23, ή έχει Cooper γραμμές και στις 3 μαξιλάρια; Κ.

Γεια σας, θέλω να προσθέσω μερικές πληροφορίες για μένα Settopbox. Με εκτίμηση, Walley

Πρέπει να TL431 :) σας, αλλά αποτελούν διαφορετικές παραγωγός που γίνεται συχνά με διαφορετική κωδικοποίηση. Τυπικά pin out είναι? 1/2/3 = Ref / Cath. & Ανόδου, αλλά υπάρχει ως R/A7C πολύ :-(..... Όπως READED, είναι ένα τυπικό πρόβλημα με HES disturbing_ το αντικαταστήσει με ένα πακέτο έως 92 K. Για να SHURE:. Οργίλος μπορείτε να ακολουθήσετε τις circuiboards έργο τέχνης-να ανασχεδιασμού, αυτό το σχήμα σε αυτούς περιοχή του set top box είναι;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back