89c51rd2 διεπαφή wih enc28j60

B

bhaveen

Guest
Γεια Όλα ... Θέλω να διεπαφή Philips 89c51rd2 με ENC28J60. Είμαι οδήγηση 89c51rd2 με το pin CLKOUT του ENC2J60. Η έξω τεθεί συχνότητα των ENC28j60 μπορεί να 25MHz ή 12,5 MHz. Τώρα 89c51rd2 δεν θα λειτουργήσει πάνω από 20Mhz. γι 'αυτό θα πρέπει να το οδηγήσετε σε 12.5Mhz. Θέλω να ξέρω "Είναι ωραία να οδηγεί 89c51rd2 σε αυτή τη συχνότητα; θα είναι σε θέση να εμφανίζει ιστοσελίδες; ή θα έχω να το οδηγήσεις σε υψηλότερη συχνότητα."

Θα ήθελα να μάθω "Είναι ωραία να οδηγεί 89c51rd2 σε αυτή τη συχνότητα; θα είναι σε θέση να εμφανίζει ιστοσελίδες; ή θα έχω να το οδηγήσεις με μεγαλύτερη συχνότητα."
89c51rd2 μπορεί να τρέξει σε αυτή τη συχνότητα χωρίς πρόβλημα. Πώς εμφάνιση ιστοσελίδων; Έχετε TCP / IP stack για το σύστημά σας; Αυτό είναι το κύριο πρόβλημα

Ναι, θέλω να εμφανίσετε ιστοσελίδες και επομένως εγώ θα πρέπει να κάνει μια στοίβα TCP / IP χρησιμοποιώντας γ γλώσσα. Μπορεί κάποιος παρακαλώ να μου πείτε πώς μπορώ να αναπτύξει το πρωτόκολλο TCP / IP stack?. Ι dont θέλετε να χρησιμοποιήσετε έτοιμες μικροτσίπ TCP / IP stack. Θέλω ot αναπτύξει τη δική της πηγή μου .....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back