89c51 διεπαφή RF 433 πομπός και δέκτης μονάδες

N

natasie

Guest
Γεια σε όλους, κάνω ένα τελικό έργο χρόνο για ένα RF σύστημα σηματοδότησης για τους πολυάσχολους ζώνες. απαιτεί ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω τη διεξαγωγή ενός πομπού και δέκτη RF και δύο μικροελεγκτή και για τις δύο ενότητες. Είμαι με τη χρήση 89c2051 για thr πομπό και 89c51 για το δέκτη. Θέλω να είναι σε θέση να αποθηκεύσετε τα δεδομένα ζώνης για το μικροελεγκτή και να το στείλετε μέσω του πομπού. δέκτης θα παρακολουθήσει αυτές τις πληροφορίες όταν είναι κοντά. Τώρα το πρόβλημά μου είναι ο προγραμματισμός. i KNO ότι u θα πρέπει να χρησιμοποιούν την σειριακή θύρα για το TX και RX, αλλά δεν ξέρω πώς να το πρόγραμμα. pls οποιαδήποτε συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη.

Γράψτε ένα απλό σειριακό πρόγραμμα τόσο για τους ελεγκτές και δοκιμής, εάν αυτές λειτουργούν σωστά (ατομικά), τότε η διεπαφή του ελεγκτή με αυτές τις ενότητες ...

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Δημοσίευση προστίθεται 20:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα ήταν στις 20:36 ----------</span></span>
http://www. edaboard.com/thread175118.html http://www.edaboard.com/thread175714.html

Έλεγξα έξω τις περιοχές και από το δεδομένο το πρόγραμμα, ο συγγραφέας είπε ότι δεν ήταν δίνοντας μια έξοδο ... και από το δεύτερο νήμα, αυτό σημαίνει ότι είμαι πρόκειται να πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν κωδικοποιητή / αποκωδικοποιητή για το δέκτη nd πομπός; Σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να στείλει μόνο τα δεδομένα και να λαμβάνουν χωρίς κανένα θόρυβο στην είσοδο. και παρακαλώ χρειάζομαι βοήθεια με την κωδικοποίηση ... Πώς πρέπει να στείλει ένα μήνυμα; όλοι στέλνει αριθμούς, αλλά εγώ πρέπει να στείλει ένα μήνυμα σε όλη την και εγώ πραγματικά δεν έχετε καμία γνώση σε αυτό το απολύτως. pls βοηθήσει ...

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Δημοσίευση προστίθεται 23:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα ήταν στις 23:24 ----------</span></span>
oh και σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας ... θα το εκτιμήσουν ακόμα περισσότερο, αν θα μπορούσε να βοηθήσει ...

τα δεδομένα σας πρέπει να είναι σε μορφή ASCII, ανεξάρτητα από τον αριθμό ή αλφάβητα ... και στη σειριακή επικοινωνία από την αποστολή λίγο-λίγο, έτσι δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή ή τη λήψη ......

γι 'αυτό δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε για έναν κωδικοποιητή ή αποκωδικοποιητή; Μπορώ απλά να στείλετε άμεσα;

να σας πω τον αριθμό excat μέρος της εικόνας της ενότητας που χρησιμοποιείτε .. Μερικοί έχουν κωδικοποιητές και αποκωδικοποιητές στη μονάδα η ίδια .. Δεν μπορώ να πω χωρίς να κοιτάτε την ενότητα ........

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back