8051 & AVR Διοικητικό Συμβούλιο Αξιολόγησης βοηθήσει στο σχεδιασμό

O

oister

Guest
Μπορεί nyone παρέχουν καλό υλικό για τον σχεδιασμό''του διοικητικού συμβουλίου αξιολόγησης για 8051 και AVR mcu'c ". Μου τελικό σχέδιο του έτους, ώστε παρακαλώ να με βοηθήσει πώς να ξεκινήσει.

8051 και AVR MCU είναι διαφορετικά, μπορείτε να κάνετε κάθε μία και όχι δύο Nandhu

[Quote = nandhu015] Μπορείτε να κάνετε ένα και όχι και τα δύο [/quote] Γιατί όχι; Oister θα μπορούσε να κάνει ένα συμβούλιο με 2 σε μεγάλο βαθμό ξεχωριστό τμήμα για κάθε έναν από τους ελεγκτές. Τουλάχιστον, θα μπορούσαν να μοιραστούν την εξουσία. Συμφωνώ ότι από τη βιομηχανική σκοπιά δεν κάνει πολύ νόημα για χρήση 2 ελεγκτές με παρόμοιες δυνατότητες από 2 διαφορετικές οικογένειες. Αλλά είναι μια ακαδημαϊκή (προπτυχιακό;) του έργου, γι 'αυτό δεν πρέπει αναγκαστικά να έχει πολύ νόημα.

Λοιπόν, τουλάχιστον δεν είναι α. .. UPS SMS τηλεχειριστήριο της κυκλοφορίας φως σε αντίθεση πεζών ή οποιαδήποτε άλλη LAMEO τελικό σχέδιο του έτους.

Δυστυχώς, αυτή είναι ο τίτλος του έργου μου: Σχεδιασμός μιας επιτροπής αξιολόγησης για το 8051 & AVR MCU, εντός ISP Interface τώρα από πού να αρχίσω;

Απ 'όσο γνωρίζω 8051 (AT89C51) και AVR (atmega8535) έχουν την ίδια διαμόρφωση καρφίτσα. Nandhu

Έχω τα μέρη των έργων για το 8051 και AVR, pls παρέχει το e-mail, θα στείλω σε σας για την αναφορά. χρειάζεστε πληροφορίες για το υλικό ή λογισμικό (μόνο κωδικός γ);

Γιατί dont εσείς μήνυμα αυτό εδώ; Αν θέλετε να επικοινωνήσετε με τον χρησιμοποιήσει προσωπικά pm Nandhu

Έχω αναπτύξει ένα μικρό πλοίο για το AT89C51 καθώς και P89V51RD2. Οι σχηματικές αναπαραστάσεις επισυνάπτεται. Μου στείλει μήνυμα σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερα. Με θερμούς χαιρετισμούς, Boseji http://m8051.blogspot.com

Θέλω να ξέρω πώς να ξεκινήσετε τη διαδικασία αυτή βήμα-βήμα ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back