8051 προσομοιωτή;

G

general_era

Guest
Πώς μπορώ να προσομοιώνουν μια 8051based σχεδιασμό;

χρήση Proteus 6,0 μπορείτε να δείτε τη διαφήμιση στο site!

μπορείτε να χρησιμοποιήσετε RIDE ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ 8.5, θα είναι πολύ διαδραστικό και μπορείτε επίσης να γράψετε πρόγραμμα που χρησιμοποιεί Γ..

αναζήτηση για πυραμίδα είναι μια καλή simulater

hi Proteus είναι το καλό s / w και u μπορεί να προσομοιώσει σχεδόν όλοι οι ελεγκτές PIC με αυτό και το u μπορεί επίσης να πάτε για διαφορετικούς τύπους 8051 verients προσπαθήσουμε γι 'αυτό του πολύ εύκολο στη χρήση Π.Δ.

μεταξύ χτίστηκε το Sims για το 8051 βασίζεται MCUs: Keil uvision2 BIPOM Micro IDE Franklin Proview Raisonance άκαρι RIDE θέλετε να ελέγξετε τα πάντα, ώστε να ταιριάζει ur ανάγκες ..

Νομίζω ότι είναι καλό να ξεκινήσουμε με αποκορύφωμα. δίπλα μπορείτε να ξεκινήσετε με ke * l

[Quote = mayu_wakui] μεταξύ χτίστηκε το Sims για το 8051 βασίζεται MCUs: ke * il uvision2 άκαρι θέλετε να ελέγξετε τα πάντα, ώστε να ταιριάζει ur ανάγκες .. [/quote] νομίζω ότι είναι ένα καλύτερο εργαλείο για Compiler και Εξομοίωση

Οποιαδήποτε καλή οπτική προσομοιωτή, όπου μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποια εικονικά πράγματα, όπως και LCD, 7-segment οθόνη, πληκτρολόγιο, κινητήρες, κλπ. ..; i αυτός είδε το μόνο Shawn το κράτος λιμένα και RAM / ROM κ.λ.π.

Γεια σου, το προσομοιωτές που αναφέρονται είναι ως επί το πλείστον οδηγίες που προσομοιωτή. Keil προσφέρει ένα προσομοιωτή συσκευή συμπεριλαμβανομένης της προσομοίωσης για όλα τα περιφερειακά και αυτό περιλαμβάνεται στο στάνταρ πακέτο C-compiler. Αυτό δεν είναι ένα RTL, αλλά ένα C-που βασίζεται προσομοιωτή. Σε ό, τι γνωρίζω, Proteus έχει ένα κύκλο ακριβή προσομοιωτή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον σχεδιασμό 8051 με βάση τα τσιπ. Ωστόσο, η τιμολόγηση είναι πολύ διαφορετική. Βαρίδι

Λοιπόν, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το σκοπό της εν λόγω είδος προσομοιωτή εικονικής πράγματα, όπως LCD, 7-segment οθόνη, πληκτρολόγιο κινητήρες κ.λπ. .. ΝΑΙ, είναι ιδανικό για εκπαιδευτικούς σκοπούς και φαίνεται ωραίο σε μια τάξη. Αλλά όταν το έργο έγινε και τέλεια εργάζονται για την οπτική προσομοιωτή, πολλές ερωτήσεις που τέθηκαν τότε, αν αποτύχει στον πραγματικό κόσμο στο σκάφος. Ο καλύτερος εξομοιωτής που αξίζει η δαπανώνται τα χρήματα είναι του εξομοιωτή. Αυτό το ακριβό κομμάτι θα σας βοηθήσει να σβήσετε όλες τις αμφιβολίες σας σε πραγματικό κόσμο, με όλα τα πληκτρολόγια LCD σας, και τους κινητήρες που συνδέονται με το διοικητικό συμβούλιο. Αν πρόκειται να δαπανήσει κάποια χρήματα και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το δωρεάν λογισμικό προσομοιωτή που δείχνει το κράτος λιμένα και μνήμη RAM / ROM κλπ, να χτίσουν κύκλωμα σας και στην τελική χρήση υπέροχη EMULATOR σας (και να περάσουν περισσότερο χρόνο για να μάθετε πώς να το χρησιμοποιήσει αντί να προσπαθήσει για να καταλάβουμε τι πηγαίνει στραβά με τον κώδικα σε πραγματικό κόσμο, που λειτουργεί τέλεια στην οπτική προσομοιωτή). Θα αισθανθείτε πιο άνετα και όχι με την εν λόγω οπτική προσομοιωτή. Μπορείτε να νοικιάσετε ή να δανειστείτε ένα μέχρι να πάρει αρκετά χρήματα για να αγοράσει ένα. Αξίζει η επένδυση.

Silvio, ένας προσομοιωτής μπορεί να είναι εκεί πριν από ένα τσιπ είναι διαθέσιμη. Επίσης τα μικρά προγράμματα μπορούν να προσομοιωθούν με μια έκδοση αξιολόγησης του μεταγλωττιστή χωρίς καμία επένδυση σε χρήμα. Συμφωνώ ότι ένας εξομοιωτής είναι το καλύτερο εργαλείο, αλλά μπορείτε καλύτερα να είστε βέβαιοι ποια συσκευή θέλετε να χρησιμοποιήσετε όταν αγοράζουν ένα. Βαρίδι

Γεια Υπάρχει κάποια freeware προσομοιωτής διαθέσιμα χωρίς περιορισμό μεγέθους κώδικα για τις εργασίες και κωδικοποίηση σε C και του συνέρχεσθαι. Χάρη Madhu

hi i χρήση Franklin λογισμικού, αλλά δεν μπορώ να κερδίσω hex αρχείο εξόδου για το έργο μου. μπορεί κανείς να με βοηθήσει;

φίλη Αγαπητέ Proteus VSM για 8051/8052 περιέχει όλα όσα χρειάζεστε για την ανάπτυξη και την προσομοίωση σχεδίων ενσωματωμένο σύστημα που βασίζεται γύρω από το βιομηχανικό πρότυπο 80C31/80C51, 80C32/80C52, 80C54 και 80C58 μικροελεγκτές που αναπτύχθηκε αρχικά από την Intel ™, συμπεριλαμβανομένης της Atmel AT89 και η Philips 8051FX και 8051RX παραλλαγές. Το πακέτο περιλαμβάνει: · ISIS σχηματική σύλληψη για την έναρξη του σχεδιασμού. · ProSPICE διαδραστική μηχανή προσομοίωσης. · Βιβλιοθήκη μοντέλο CPU για ένα ή περισσότερα 80xxx επεξεργαστές (βλ. παρακάτω). · Η πλήρης βιβλιοθήκη VSM περιφερειακά. Το πακέτο είναι διαθέσιμο τόσο σε έκδοση Starter (που περιέχει ένα ενιαίο μοντέλο για την 80C51 επεξεργαστή) και μια πλήρης έκδοση (περιέχει όλες τις 80Cxx τα μοντέλα μας, συμπεριλαμβανομένης της Atmel και Philips παραλλαγές). Εάν επιθυμείτε να εκτελέσετε γράφημα με βάση τις προσομοιώσεις μπορείτε να αγοράσετε την επιλογή Advanced Simulation. Σχέδια που παράγονται σε Proteus VSM μπορούν επίσης να εξάγονται σε ένα από τα προϊόντα PCB σχεδιασμού μας για τη φυσική διάταξη του σκάφους. Τις καλύτερες ευχές μου : D

Γεια σας παιδιά, είμαι χρησιμοποιώντας RIDE51 αλλά περιορίζεται σε 4kByte των κωδικών. Μπορείτε να μου πείτε κάθε τρόπο ώστε να είναι δωρεάν; Θέλω να πω ελεύθερα, γιατί το αγοράζουν επίκλισης. οποιαδήποτε βοήθεια θα εκτιμηθεί. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Silvio είναι σωστό μέχρι ένα βαθμό για την προσομοίωση χρήσης Keil ή Proteus

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back