8051 Κιτ Ανάπτυξης μικροελεγκτή και Bluetooth μονάδα συνεργασία

B

bighead

Guest
ΥΙΕ! Είμαι αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα, ενώ εγώ προσπαθώ να στείλετε δεδομένα από 8051 μικροελεγκτή μου να μου μονάδα Bluetooth. Έχω αγοράσει ένα Fet @ 89c5x Προγραμματιζόμενος Γενικής Χρήσης 8051 Κιτ Ανάπτυξης από μικροελεγκτή λέκτορας μου. Το κύκλωμα του σκάφους αποτελείται από ένα έτοιμο-να-να-χρησιμοποιηθούν κύκλωμα μικροελεγκτή και ένα κύκλωμα MAX232 (για να μετατρέψετε τα επίπεδα λογικής TTL με τα RS232 επίπεδα τάσης και αντιστρόφως). Προσπαθώ να γράψω ένα κώδικα επικοινωνίας με Bluetooth μονάδα μου. Προσπάθησα να στείλει ένα πακέτο ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ Εντολή για τη μονάδα Bluetooth και είμαι υποθέτω να λάβει πλήρες πακέτο ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ εντολή από τη μονάδα Bluetooth. Εντούτοις, ανακάλυψα ότι η εντολή RESET αποστέλλεται έξω, αλλά δεν υπάρχει καμία περίπτωση πακέτο επιστραφεί. Η μονάδα Bluetooth είναι σε καλή κατάσταση όταν το δοκίμασα με VB πρόγραμμα μου. Αλλά φαίνεται ότι δεν λειτουργεί καθόλου, όταν αυτό είναι συνδεδεμένο με τα κιτ ανάπτυξης μικροελεγκτή. Είναι πιθανό ότι τα κιτ ανάπτυξης μικροελεγκτή είναι ασυμβίβαστη με την ενότητα bluetooth; Ή μήπως κάποια άλλα πράγματα που έχω χάσει εκεί έξω; Παρακαλώ βοηθήστε. Ευχαριστώ για την απάντηση αμφιβολίες μου.

Γεια Κινέζικος. Έχω επίσης το ίδιο πρόβλημα με εσάς. Λοιπόν, έχουν καταφέρει να λύσει το πρόβλημα; Αν ναι, θα σας πείραζε μοιράζονται τις γνώσεις σου μαζί μου; Είμαι χρησιμοποιώντας AVR MCU, ATmega8515. Τι MCU χρησιμοποιείτε; Ένα άλλο ζήτημα είναι ότι δεν το χρειάζονται μονάδα Bluetooth MAX232 όταν συνδεθείτε στο μικροελεγκτή; Θα φαίνεται σαν η μονάδα Bluetooth χρησιμοποιεί TTL επίπεδο και όχι RS232 επίπεδο. Μπορεί κανείς να διευκρινίσει μαζί μου; Ευχαριστώ Φιλικά, qh2_2000

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back