5x7 Εμφάνιση Κύλιση του Κειμένου χρησιμοποιώντας Βοήθεια ΣΜΕ!

S

seekee

Guest
Χρειάζομαι βοήθεια στην εμφάνιση κυλιόμενου κειμένου σε 7-5x7 εμφανίζει οδήγησε χρησιμοποιώντας PIC16F84A ή PIC16F877. Οποιος δήποτε έχει μια algo για αυτό;; Ή σχηματικές αναπαραστάσεις + δείγμα πρόγραμμα; Παρακαλώ. Πραγματικά πρέπει πραγματικά να βοηθήσει. Έχω ήδη εργάζονται για εβδομάδες τώρα, αλλά εγώ απλά δεν μπορούσε να πάρει τη σωστή τεχνική.

Νομίζω ότι πρέπει να γίνω πιο συγκεκριμένος ... Έχετε 7 εμφανίζει ή 7 χαρακτήρες σε μία οθόνη? Είναι χαρακτήρας ok κύλιση, ή είναι graphicsl scrolling; Τι LCD χειριστήριο χρησιμοποιείται? / Bingo

Λυπάμαι. Έχω 7 εμφανίζει. Ο χαρακτήρας είναι η κύλιση. Δεν ξέρω τι LCD ελεγκτής. [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 1 λεπτό: [/color] [/size] Θέλω να έχω όσες χαρακτήρες όσο το δυνατόν κύλιση.

Γεια σου, Αναζήτηση Elektroda forum: ................

Έχω περάσει αυτό, αλλά εγώ πραγματικά δεν μπορούν να καταλάβουν coz οι περισσότερες είναι για Atmel και οι περιοχές έχουν αναρτηθεί υπάρχουν σχηματικές αναπαραστάσεις hardware έτσι δεν μπορώ να καταλάβω. Αν κάποιος μπορεί να το εξηγήσει θα είμαι πολύ ευγνώμων!

Ελέγξτε την ιστοσελίδα του κόσμο των ηλεκτρονικών, είναι 8.051, αλλά είναι το πιο απλό.

Γεια σου, Seekee έχω ένα με 16F84 και 4017 και 5X7 Display. Μαζί μου και εσείς θα το αναπτύξουν.

Χασάν, μπορώ να ξέρω το σχέδιό σας; Το έκανα πραγματικά με pic16f85 και 4017, αλλά μόνο εργάστηκε για 1 5x7 και χρειάζομαι για να μετακινηθείτε στο κείμενο σε 7 pcs των 5x7. Μπορείς να με βοηθήσεις;

Seekee, Αυτό θα πάρει πάρα πολύ χρόνο εδώ για να αποφευχθεί η warnning προσπαθήσετε να στείλετε privite μήνυμα για μένα.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back