555 Διαδικασία Σχεδιασμού Timer?

V

VishwanathAmbli

Guest
Γεια σας όλους, θέλω να σχεδιάσουν 555 χρονόμετρο, δηλαδή TLC555 εσωτερικό κύκλωμα. Έχω εσωτερικό κύκλωμα στο φύλλο δεδομένων και τώρα να βρείτε w / l αναλογίες για κάθε MOSFET. Χρειάζομαι βοήθεια για το πώς να πάει για αυτό, όπως και ό, τι παράμετρο consider.I είμαι επισυνάπτοντας φύλλο δεδομένων με αυτή τη θέση έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε μια ματιά στο διάγραμμα του κυκλώματος (ΚΟΑ). Και τυχόν απαντήσεις για τους οποίους ΟΔΣ χρησιμοποιείται για κύκλωμα διαιρέτη τάσης και γιατί δεν NMOS; -Τι θα συμβεί αν οικοδομήσουμε αυτό το κύκλωμα διαιρέτη τάσης χρησιμοποιώντας NMOS; -VDD κυμαίνεται από 2v σε 15v, πώς αυτό το κύκλωμα να φροντίσει ελάχιστη προσφορά 2V; Σημείωση: Είμαι σχεδιάζει να εφαρμόσει αυτό το κύκλωμα σε 0,35 u τεχνολογία TSMC.

[QUOTE = sherazi? 1142993] http://www.dostmuhammad.com/blog/the-555-timer-ic/ ελέγχει αυτή τη θέση και αυτό θα σας βοηθήσει πολλά [/quote] Sherazi, I γνωρίζουν τη λειτουργία και τη λειτουργία σε astable / μονοσταθής λειτουργία. Μπορώ να σχεδιάσω για εξωτερικά εξαρτήματα. Αυτό που ζήτησα ήταν η εσωτερική σχεδίαση επίπεδο τρανζίστορ.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back