5 Μεγάφωνα τροφοδοσία και αναπαραγωγή ήχου

M

mastermhm

Guest
Είμαι νέος σε ηλεκτρονικά, και προσπαθώ να παίξει το ίδιο αρχείο ήχου μέσα από πέντε μεγάφωνα που είναι 80 W στα 8 ohm. Όντας νέος σε ηλεκτρονική, δεν είμαι σίγουρος ποιος είναι ο καλύτερος και ταχύτερος τρόπος για τη δημιουργία όλων για να παίξει αρχείο ήχου, και ακόμη πιο σημαντικό το πώς στην εξουσία όλοι τους στο μεγάφωνα. Ζω στην Κορέα, ώστε η δύναμη είναι διαφορετική. Εδώ είναι το προϊόν που θα χρησιμοποιεί: [url = http://item.gmarket.co.kr/detailview/Item.asp?goodscode=117006109] g · ¶ AI - ÀÚμ ¿Â ÷ Θ ¥ ½ º ¿Â CCA ÷ · ® ¿λ ¹ Ý º ± ¹ ¿â Ε Ένα «½ º ¿CCA [/url] Όλες οι προτάσεις σας θα είναι μεγάλη. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ!

όπως η σελίδα στην κορεατική δεν μπορεί να το decypher. πείτε ποιο είναι το ηχείο spec (mic114.com spekaer) έτσι κι αλλιώς χρειάζεστε έναν ενισχυτή ισχύος με κατάλληλη είσοδο. όπου είναι ο ήχος o / p προέρχεται από; από ταινία / cd / ή ...; ανάλογα με το που θα πρέπει να αγοράσετε κατάλληλο ενισχυτή.

Γιατί μετά αυτά τα θέματα σε ηλεκτρονική ισχύος ενότητα είναι η σχέση της με ηλεκτρονικά ισχύος. Παρακαλούμε να διαβάσετε τους κανόνες του φόρουμ. είναι το σωστό μέρος. μεταφράζουν το περιεχόμενο του ιστοτόπου [color = "Silver"] [SIZE = 1 ]---------- Δημοσίευση προστέθηκε στις 14:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα ήταν στις 14:45 ΜΕΓΕΘΟΣ ----------[/] τροποποιήσεις [/url] [url = http://romux.com/projects/electronics/power-megaphone-circuit] Power-μεγάφωνο κυκλώματος - Ηλεκτρονικά - Έργα [/url]

Λάθος μου. Σας ευχαριστούμε για τους συνδέσμους και την ανακατεύθυνση, thannara123! Εδώ είναι η εικόνα:
96_1306164426.jpg
Υπάρχει ένα PA σύστημα με ενισχυτή στη διάθεσή μου και πρέπει να καταλάβω τις προδιαγραφές για την, θα ήταν αυτό το έργο; Ελπίζω να παίξει τον ήχο είτε μέσω κασέτας ή φορητό CD player. Εύκολο συνδέω;

τον ενισχυτή στην διάθεση σας θα πρέπει να έχουν την κατάλληλη o / p για ηχείο. Πείτε spec ηχείων σας. (αφού μοιάζει με σύστημα PA) μπορεί να είναι μια γραμμή 100V, υποθέτω. πει τι ενισχυτή spec σας έξοδο.

Ναι, μπορείτε να συνδέσετε όπως σας αρέσει. αλλά το δείτε τον αγώνα αντίστασης και των δύο, σύμφωνα με srizbf

Εντάξει, τα specs που θα μπορούσα να βρω στην κορεατική ενισχυτή ήταν οι εξής: Mosfet ενισχυτή μίκτη 92 watts 8 ohm 130 W 4 ohm Είναι τα μεγάφωνα εφικτό με αυτό;

spec για κάθε μεγάφωνο;

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Δημοσίευση προστέθηκε στις 16:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα ήταν στις 16:08 ----------</span></span>
δει η πρώτη σας δημοσίευση. ώστε να μπορείτε να συνδέσετε μόνο ένα μεγάφωνο στον ενισχυτή, αλλά δεν μπορεί να πάει σε πλήρη ισχύ. ή μπορείτε να έχετε δύο μεγάφωνα παράλληλα και τη σύνδεση με μειωμένη δύναμη. δεν υπερβαίνει το 2 μεγάφωνα.

Τι είδος πηγής ενέργειας θα χρειαστεί να τρέξει τα άλλα 3 ηχεία μεγάφωνο; Ή το είδος πηγής ενέργειας θα μπορούσε να τρέχω και τα πέντε μεγάφωνα μέσα;

οδήγησης και τα 5 μεγάφωνα, χρειάζεστε έναν ενισχυτή της ισχύ 400W. αλλά το ταίριασμα με όλα τα megapahone παράλληλα πρέπει να ληφθεί μέριμνα. για ποιο σκοπό τα μεγάφωνα πρέπει να χρησιμοποιούνται; κάτι σαν δημόσιο λειτούργημα ή των συναντήσεων;

Πραγματικά αμφιβολία, ότι το ηχείο σειρήνας μπορεί να χειριστεί 80 W. Μπορεί να σας δείξω ένα φύλλο δεδομένων, τι το μέγεθος του οδηγού συμπίεση του; 4 ηχεία είναι εύκολο να ταιριάξει με ένα μόνο ενισχυτή εξόδου 8 ohm, 5 δεν είναι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε π.χ. δύο ενισχυτές με επαρκή χαμηλή αντίσταση εξόδου και να συνδέσετε 2 αντίστοιχα 3 σε παράλληλη. Ή χρησιμοποιήστε ένα custom made μετασχηματιστή ρεύματος ήχου.

γιατί ρωτάτε «τι είδους δύναμη" έχει το ενσωματωμένο ενισχυτή σε ισχύ;

Ive ρώτησε για το τρέξιμο γύρω από ένα 400 amp, και φαίνεται ότι θα θέσει τα ηχεία στα 4 ohms. Σωστή; Ο λόγος προδιαγραφές μου έχουν ασαφείς ή σύγχυση οφείλεται στην ελλιπή μου γνώση στο πεδίο. «Τι είδους ενέργεια": Δεν ήξερα πώς αλλιώς να ρωτήσω. Η συσκευή που έχω στη διάθεσή μου είναι ένα ενισχυτή μίκτη εξουσία. Φύλλο: δεν μου δόθηκε ένα με τα κέρατα. Ακριβώς ένα κουτί με τις πληροφορίες που μου έχουν στείλει εδώ. Ι dont μυαλό να θυσιάζει ένα κομμάτι της έντασης για το καλό της λειτουργίας ομιλητές. Η τιμή που μου δόθηκε για ένα ενισχυτή 400 ήταν περίπου $ 250. Είναι σωστό αυτό; Το διαδίκτυο λέει το αντίθετο. Προθεσμία μου είναι Σάββατο, και πρέπει να βρούμε μια γρήγορη λύση, παρακαλώ! Αυτό είναι για μια εγκατάσταση τέχνης, όπου οι ομιλητές κέρατο είναι μέσα σε μια άδεια δεξαμενή νερού μαζί, παίζοντας ήχου και, στη συνέχεια βγαίνει από ένα καθορισμένο τρύπα. Αυτός ο ιστότοπος έχει σώσει τη ζωή μέχρι τώρα! Σας ευχαριστώ όλους, και ανυπομονώ να περισσότερες πληροφορίες.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back