48V/10A φορτιστή μπαταρίας επείγουσα βοήθεια

Z

zio_nneo

Guest
Γεια σε όλους
Χρειάζομαι βοήθεια σχετικά με το κύκλωμα 48V/10A.Can κανείς να με βοηθήσει σε αυτό.

Niedawno media poinformowały o sklepie internetowym Euro-24.com.pl, który inkasuje pieniądze, ale nie realizuje zamówień. W serwisie Opineo.pl klienci publikowali pełne emocji wpisy, prześcigając się w ostrzeżeniach przed zakupami w tym sklepie. Sprawą zajęła się policja, ale strona internetowa Euro-24.com.pl wciąż jest aktywna.

Read more...

Πόσες φορές θέλεις να ζητήσει αυτό το ερώτημα με ποιο τρόπο και σε πολλά μέρη

καλέσατε εδώ
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=926392&highlight = # 926392
και εδώ
ftopic278415.html

Το έκανα για να προσφέρουν βοήθεια Έχει μπήκα παλμών μετασχηματιστή σχεδιασμού και εργασίας 48V thyrisistor σκάφους (τρέχον όριο / float / αντίστροφη μπαταρία προστασία), αλλά μόνο εργασίας PCB Δεν έχω το σχηματικό για ακόμα μόνο στη μέση μέσω αντίστροφης μηχανικής και δεν έχει παλμό μετασχηματιστή σε αυτό.

Τα περισσότερα από τα post που έχω διαβάσει από σας είναι ότι πρέπει i ανάγκη Θέλετε όλοι να κάνουν τη δουλειά για σας και σας κάτσε πίσω.

Πόσα θέλετε να πληρώσετε για το σχεδιασμό έχω;

μέσα σας ρώτησα αν ήθελε να μοιραστεί το σχηματικό Έχω 3 / 4 ΚΥΕΣ σχεδιασμό και απλά ήθελε να δει πώς το έκανες δικό σου και δεν μπορούσες καν να botherd να απαντήσει σε αυτό και να ζητήσω και πάλι εδώ για λίγες ημέρες αργότερα

I geuss θα δούμε σε άλλο τμήμα Χρειάζομαι 48V/10A φορτιστή με όλες αυτές τις δυνατότητες.

zio_nneo Νόμιζα ότι αυτό ήταν επείγον;

ζητήσουν βοήθεια, αλλά να μην επανέλθω σε σύνολο των αποβλήτων του διαστήματος

ακόμη και αν έχετε ταξινομημένο ένα μήνυμα που δεν θα παραλείψετε να προχωρήσουμε ένα ταξινομημένο σας πω ότι

ηλίθιε

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back