3 Φάση για τη μετατροπή και μόνο φάση + μετάβασης φάσης.;

C

cameo_2007

Guest
μπορεί κάποιος να ρίξει λίγο φως στο ερώτημα μου παρακάτω. Έχω ένα σύστημα το οποίο έχει τρεις εισόδου φάσης (R, Y, B). Και τώρα χρειάζομαι εξόδου (π.χ. 230V), από το ίδιο σύστημα, ακόμη και αν μία από τη φάση της εισαγωγής αποτύχει. Θέλω να πω κάτι με χρήση ρελέ μετασχηματιστές κλπ. οποιαδήποτε υπαινιγμούς. -Ζητωκραυγές.

Έχετε μια ουδέτερη γραμμή; αν υπάρχει, τότε θα είναι απλό. αν δεν έρχεται η Nandhu πρόβλημα

Είμαι με τρεις σύνδεση φάση και έχει ένα ουδέτερο σύνδεση με το αυτοκίνητο και μόνο συσκευές φάση. για τρεις συσκευές φάση δεν χρειάζεται ουδέτερο σύνδεση. i πράγμα το ουδέτερο έρχεται στο μετρητή για την ανάγνωση της χρήσης

Εάν έχετε ένα ουδέτερο σύνδεση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από τις φάση και ουδέτερο για να πάρει 230v μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 3 ρελέ για να επιλέξετε τη φάση που βρίσκεται στο Regards Nandhu

nandhu, πώς εννοείτε με τη χρήση ρελέ; δίνουν σε κάθε γραμμές σε κάθε realys και σύντομη έξοδο. και στη συνέχεια να δρομολογήσουν το ρελέ σύμφωνα με τις διαθέσιμες ποσότητες; συνηθίζει να είναι ένα νεκρό μικρή αν και οι δύο περισσότερες από μία μετατρέπει πραγματικά σε κάποια από unexpectable συνθήκες;

Hai Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ρελέ να δρομολογήσετε τις διαθέσιμες φάση για την φωτεινότητά. Μόλις σχεδιαστεί ένα κύκλωμα με ρελέ και μόνο για να αλλάξετε τις διαθέσιμες φάση στην έξοδο. Είναι πάρα πολύ καιρό να θυμηθούμε το κύκλωμα. Θα χρησιμοποιηθεί ένα διπλό πόλο διπλό ρίξει ρελέ. Μπορείτε να σχεδιάσετε μόνοι σας ένα. Είναι απλό Nandhu Regards

εάν το u θέλει μονοφασικό από τριφασικό απαιτεί το μετασχηματιστή του 415 έως 0-230 ή 110-0-110 κατά. Νομίζω ότι είναι απλή ιδέα.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back