2500 Mhz κεραία βοήθεια παρακαλώ;

R

raticus

Guest
Γεια σας παιδιά

Παρακαλώ να με βοηθήσει με κάποιες συμβουλές για την εξωτερική κεραία για την κατασκευή μου
ασύρματο μόντεμ.
Η freq.είναι 2500 MHz.

Εις υγεία
Raticus

Απλή κατασκευή,
σε συνεργασία με μη μελωδία.
http://helix.remco.tk/

Γεια σου
Ίσως η καλή επιλογή είναι microstrip ή dipole

Καλό, Medap.Thanks.

Εις υγεία
Raticus
Άχρηστο post.Προσοχή!--
makswell

Μπορώ να πω και το οποίο απευθύνεται η αίτηση Πόλωση, Αντίσταση και Gain Bandwidth;

Χαιρετισμοί
Λούπινου

Ευχαριστώ για την απάντηση στο αίτημά μου, λούπινου.

Θα έχω τις προδιαγραφές εντός 18 ωρών.

Εις υγεία
Raticus

Makswell Συγγνώμη, αλλά αν αποτύχουμε να ευχαριστήσω τους ανθρώπους για να έχετε καλή συμβουλή, τότε διαφωνώ.

Μπορείτε να πάρετε όλα τα στοιχεία μου, αν θέλετε, αλλά εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι μια αξιοπρεπή και ευγενικό να πω ευχαριστώ Medap.I έχουν προσφέρει 50 βαθμούς σε εσάς.Raticus

Raticus,
Makswell είναι aplying την Elektroda κανόνες.Θα πρέπει να τα διαβάσετε!Φυσικά, είναι ευγενικό και αναφέρεται ακόμη και να ευχαριστήσω τους ανθρώπους για τη βοήθειά σας, και όπως αναφέρεται στους κανόνες, υπάρχουν δύο τρόποι για αυτό: PM ο χρήστης ή δωρεά του σημεία.Οι κανόνες "δεν σας ευχαριστώ" και "δεν άχρηστα μηνύματα" είναι αρκετά σαφές κατά τη γνώμη μου.Αν εξαιρεθεί η Elektroda κανόνες συμπεριφοράς θα σας σε περισσότερες προειδοποιήσεις και τελικά για την απαγόρευση.Προσπαθήστε να συμμορφώνονται με τους κανόνες όπως όλοι μας.

/ pisoiu

Hi all!

Χάρη 'pisoiu' για την απάντησή σας.

Raticus, δεν θέλω πόντους.Όλα επιβραδυντής Σκοπός
της είναι να διατηρεί τα θέματα που αναγνώσιμη δυνατό.Για το λόγο αυτό, όλα είναι ανεπιθύμητα μετά προσπάθησαν να εξαλείψουν.
Ως "pisoiu" είπε, υπάρχουν και άλλοι τρόποι εκτός από συμπληρώσετε φόρουμ με περιττές θέσεις.

Σας ζητώ να διαβάσετε το forum
του κανόνες προσεκτικά πριν από τη δημοσίευση.Υπάρχουν είπε με μεγάλη σαφήνεια, ποιες είναι οι θέσεις που ήθελε και ανεπιθύμητα.Είμαι σίγουρος πως καταλαβαίνω, τι έχω πει.Ελπίζω ότι αυτή η
"Υπόθεση" έχει πλέον κλείσει.

--
makswell

Λούπινου

Δυστυχώς, δεν μπορεί να λάβει πληροφορίες από τη δική μου όσον αφορά τους πάροχος ασύρματων κεραία, οπότε θα είμαι μόνο να οικοδομήσουμε μια έλικα, που περιγράφονται στον παραπάνω σύνδεσμο και να δούμε πώς θα πάει.

Εις υγεία
Raticus

Προτείνω τη χρήση PIFA κεραία.Είναι κέρδος είναι μεγαλύτερο από dipole

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back