24 Volts DC έως 5 βολτ

D

danfman

Guest
Ήταν λίγα χρόνια από τότε που είχα μια πορεία ηλεκτρονικών ειδών, γι 'αυτό χρειάζομαι βοήθεια
με ένα σχετικά εύκολο θέμα.Η ανάγκη για μείωση 24 V DC έως 5 βολτ συνεχούς ρεύματος.Νομίζω ότι είναι ακριβώς ένα θέμα
ενός αντιστάσεις ηλικίας, αλλά είμαι βέβαιος.Η ένταση είναι σχετικά χαμηλός
(δεν είναι σίγουρος ακριβώς).Can anyone help?Λεπτομέρειες θα εκτιμηθεί πολύ.Ευχαριστώ,
-Dan

Εξαρτάται από το τι είναι οδήγηση με τα 5V.

Αν είναι οδήγηση υψηλής Αντίσταση εισόδου, τότε μπορείτε πιθανώς να ξεφύγει με ένα διαιρέτη τάσης (2 αντιστάσεις).

Αν είστε οδήγηση με χαμηλή αντίσταση εισόδου, τότε θα πρέπει πιθανώς να κάνετε κάποιο είδος της ενεργού κυκλώματος για την παροχή της μονάδας δίσκου.Μια op-ενισχυτή ή ένα κύκλωμα τρανζίστορ κάποιου είδους μπορεί να είναι ο τρόπος να πάει.

Αν αυτή είναι η εξουσία για κάτι, τότε είστε καλύτερα μακριά με τάση κύκλωμα ρυθμιστή.

Αν δώσετε κάποιες περισσότερες πληροφορίες για αυτό που κάνεις, τότε μπορείτε να πάρετε πιθανώς περισσότερες λεπτομέρειες για μια λύση.

Γεια σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα τερματικό τρεις θετική ic ρυθμιστή τάσης (7805) (7805.jpg), εδώ είναι ένα φύλλο δεδομένων και οδηγό πώς να το χρησιμοποιήσετε
Κωδικός:

http://pdf.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/69437/KEC/7805.html

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το LM2575-5 από, Είναι μια αλλαγή ρυθμιστής.

Προσπαθώ να varify τη λειτουργικότητα ενός κωδικοποιητή.Εάν δεν γνωρίζετε ένα κωδικοποιητή είναι ουσιαστικά μια συσκευή που δημιουργεί παλμούς.Θέλω να varify του κωδικοποιητή στέλνει πράγματι το σωστό ποσό των παλμών με την παραλαβή του σκάφους με το χέρι μου που πραγματοποιήθηκε counter παλμό.Αλλά ο κωδικοποιητής παράγει σήματα 24 βολτ και παλμό μου αντιμετώπιση δεν μπορεί να χειριστεί τίποτα αλλά 5 βολτ.

Κοίταξα μέχρι την τάση κυκλώματος διαιρέτης και είναι συνδεδεμένες τύπος, αλλά πώς ακριβώς θα μου διευκρινίσει το δικαίωμα αντιστάσεις;

Ευχαριστώ και πάλι.

Θα μπορούσατε να πάρετε μια μεταβλητή αντίσταση και να προσαρμοστεί, ώστε να αποκτήσετε τη σωστή αναλογία.Μια 4K7 μπορεί να κάνει.

Ο συνδυασμός της αντίστασης σειράς και την είσοδο και capaitance καλώδιο θα στρογγυλεύουν τα άκρα σας παλμούς.Αν έχετε να κάνετε με γρήγορο όσπρια, ίσως 100 kHz ή περισσότερο μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα.

> πώς ακριβώς θα μου διευκρινίσει το δικαίωμα αντιστάσεις;

Μπορείτε είτε έχουν να κάνουν κάποια μαθηματικά ή παίρνετε ένα σωρό των αντιστάσεων και αρχίσει η εφαρμογή τους σε μια προσφορά 24V και μέτρηση τάσης τι παίρνετε.

Πιθανώς δεν θέλω να επιστήσω περισσότερο από 10mA από την πηγή 24V έτσι πρέπει αντιστάσεις περίπου 3k3 ή μεγαλύτερο.

Εδώ είναι ένα εύχρηστο αριθμομηχανή μπορείτε να παίξετε με
http://www.electronics2000.co.uk/calc/calcdiv.htm

Ξεκινώντας με μια αντίσταση 3k3 σειρά και προσπαθεί μερικές αποκοπή τιμών για την αντίσταση shunt ευρήματα
ότι 3k3 και 910ohms σταγόνες 24V σε 4.7V

Αξίζει να εξετάζει την ανοχή των 24V σημάτων, εφόσον η κωδικοποιητή διοικείται από μια παροχή 24V μπαταρία μπορεί να φθάνει μέχρι και 29V όταν είναι να χρεώνεται το batterys.

βλέπω
http://www.eleinmec.com/printerpage.asp?20
http://www.play-hookey.com/analog/experiments/plus_5_volt_ps.html

Γεια ....
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ρυθμιστή τάσης LM317, εισόδου και εξόδου μπορεί να είναι περιοχή 3 με 40 VDC, εδώ έχουν κατάσχεση παρακαλώ να διαβάσετε προσεκτικά και η σύνδεση.
Λυπούμαστε, αλλά θα πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε το συνημμένο

danfman έγραψε:

Ήταν λίγα χρόνια από τότε που είχα μια πορεία ηλεκτρονικών ειδών, γι 'αυτό χρειάζομαι βοήθεια

με ένα σχετικά εύκολο θέμα.Η ανάγκη για μείωση 24 V DC έως 5 βολτ συνεχούς ρεύματος.
Νομίζω ότι είναι ακριβώς ένα θέμα

ενός αντιστάσεις ηλικίας, αλλά είμαι βέβαιος.
Η ένταση είναι σχετικά χαμηλός

(δεν είναι σίγουρος ακριβώς).Can anyone help?
Λεπτομέρειες θα εκτιμηθεί πολύ.Ευχαριστώ,

-Dan

Παράθεση:

Κοίταξα μέχρι την τάση κυκλώματος διαιρέτης και είναι συνδεδεμένες τύπος, αλλά πώς ακριβώς θα μου διευκρινίσει το δικαίωμα αντιστάσεις;

Χρησιμοποιώ το IC MC34063.dil 8 pins

Το κύκλωμα είναι για το κάτω 5V σε 24V
ή μέχρι το 24V να 5v.
η Σχηματικές είναι στο αρχείο:
Λυπούμαστε, αλλά θα πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε το συνημμένο

LM317 ή LM2576, χρειάζονται και οι δύο ο περιφερειακός εξοπλισμός, τα οποία μπορείτε να βρείτε σχετικά με τα έγγραφα αναφοράς.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back