230VAC σε 12VDC κύκλωμα μετατροπέα

G

Gundapparpatil

Guest
hi κάθε ένας από αυτούς πρέπει να με βοηθήσει για να βγει το πρόβλημα. Θέλω να οικοδομήσουμε 230VAC σε 12VDC κύκλωμα χωρίς μετασχηματιστή. Χρειάζομαι το διάγραμμα του κυκλώματος και την περιγραφή. αφορά GR Patil

Γεια σου, νομίζω ότι μετασχηματιστής είναι καλύτερο αυτής της μετατροπής ..

[URL = "http://ww1.microchip.com/downloads/en/AppNotes/00954A.pdf"] μετασχηματιστή Τροφοδοτικά - αντίστασης και χωρητική [/URL]

Χρειάζεται AC-DC μετατροπέας κίνηση επιστροφής, εάν η υψηλή απόδοση είναι απαραίτητη.

Ίσως ένα παλιό AT / Παροχή ρεύματος PC ATX θα μπορούσε να βοηθήσει;

Μετασχηματιστή λιγότερο τροφοδοτικό είναι παρακινδυνευμένη. Έτσι, μπορείτε να μου πείτε τις ανάγκες σας (εφαρμογή της παροχής ρεύματος) και τις προδιαγραφές του τροφοδοτικού. Τότε μόνο μπορούμε να είναι σε θέση να προτείνει το είδος της παροχής ρεύματος που θα χρησιμοποιηθεί. Επειδή μπορείτε να το κάνετε από την, 1. Χωρητικά 2. Zener Diode 3. SMPS SMPS παρέχει υψηλότερη απόδοση εξόδου και υψηλή ρεύμα εξόδου. Άλλοι μπορεί να μην είναι κατάλληλο για εφαρμογή υψηλής ισχύος. Αλλά μπορείτε να βελτιώσετε την ονομαστική ισχύ από το κόστος. Replay μου με την απαιτούμενη εξειδίκευση και εφαρμογή, θα σας δώσω κύκλωμα. Είχα ασχοληθεί με αυτό!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back