2.45GHz F-Antenna ερωτήματος

M

Miib

Guest
Χρειάζομαι 2.45GHz F-Antenna σχεδιασμό κατευθυντήρια γραμμή, παρακαλώ βοήθεια ...
μπορεί δύο diffrence συχνότητα κεραία (2.45GHz και 433MHz) σχεδιασμό σε ορισμένα PCB;
παρακαλούμε να συμβουλεύει ....

θα βρείτε εδώ μερικά παραδείγματα F κεραίας:
h ** p: / / www.freescale.com/files/rf_if/doc/app_note/AN2731.pdf

ελπίδα αυτό βοηθά,
/ / α

Ποια είναι η γνώμη σας για το σχεδιασμό spec 2,4 GHz κεραίας;

Στην πραγματικότητα i dun έχει διευκρινιστεί σχεδιασμού spec, τι είδους σχεδιασμός spec θα πρέπει να έχω;παρακαλούμε να συμβουλεύει ...Αυτό που θέλω είναι το μικρότερο μέγεθος F-κεραία που μπορούν να μεταδώσουν σε 2.45GHz (bluetooth σειρά) ...

Κάθε καλή κεραία λογισμικού που μπορεί να προσομοιώνουν F-κεραία εύκολα;

Απόσπασμα:

Αυτό που θέλω είναι το μικρότερο μέγεθος F-κεραία που μπορούν να μεταδώσουν σε 2.45GHz (bluetooth φάσμα).

Είμαι εντελώς νέα σε αυτή την "Antanna Design" και είχα κατεβάσει H / F / S / S sduent μορφή αλλά δεν ξέρετε πώς να το χρησιμοποιήσει .... μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε αυτό ....?κανένα φροντιστήριο pdf εκεί έξω;

Συγνώμη,
αλλά αυτό που μου έχει κατεβάσει Ansoft Designer SV ... δεν HFSS, κάθε δύο διαφορετικά μεταξύ αυτού του λογισμικού;Μπορώ να σχεδιασμό F κεραίας χρησιμοποιώντας Ansoft Designer SV;και πώς να το χρησιμοποιήσει;παρακαλούμε να συμβουλεύει ...

Γεια σε όλους!!:
dual-band antenna (2.4Ghz - 5.5 Ghz) for a PCMCIA card.

Είμαι προσπαθεί να σχεδιάσει ανεστραμμένου-F τυπωμένα
διπλής ζώνης κεραία (2.4Ghz - 5,5 GHz) για μια κάρτα PCMCIA.Το πρόβλημά μου είναι ότι είναι η πρώτη μου εμπειρία και δεν ξέρω που είναι οι διαστάσεις για να ξεκινήσετε την προσομοίωση.Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι χρήσιμη.Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back