2 δρόμων διαχωριστή ισχύος με DC μπλοκ

K

kumar16

Guest
Έχω να σχεδιάσει ένα 2 δρόμων Wilkinson 500-2500Mhz, αλλά μία από τις θύρες εξόδου πρέπει να έχει ένα μπλοκ DC και το άλλο μόλις ένα πέρασμα DC. Έχω την wilksion λειτουργεί τέλεια με specs για το Εύρος συχνοτήτων. Αλλά όταν μπορώ να προσθέσω ένα καπάκι DC στη μπλοκαρισμένη DC θύρα εξόδου, το μπλοκ DC στο λιμάνι περάσει DC πάρα πολύ. Οποιαδήποτε ιδέα για το γιατί συμβαίνει αυτό και τι θα ήταν μια καλή τιμή καπάκι για να επιλέξετε; Είμαι με τη χρήση 2700pF αυτή τη στιγμή, κουρασμένος 0.1uF αλλά αυτό σας δίνει τη δυνατότητα συνεχούς ρεύματος να περάσει και από τις δύο θύρες.

Η ερώτησή σας δεν έχει κανένα νόημα. Θα μπορούσατε να μας εξηγήσετε με μεγαλύτερη σαφήνεια ή να σχεδιάσετε ένα σχήμα; DC αποκλεισμού δεν έχει σχέση με την τιμή του πυκνωτή. Πλήρως λειτουργική πυκνωτή θα μπλοκάρει πάντα συνεχές ρεύμα ρέει.

Εντάξει, έχω ένα 2 δρόμων Wilkinson που εργάζονται σε μια συγκεκριμένη περιοχή συχνοτήτων. Μία από τις θύρες εξόδου ανάγκες των σημάτων DC για να μπλοκαριστεί και η άλλη ανάγκη τα σήματα DC να περάσει. Η συχνότητα των τόκων είναι 500-2400MHz και Ι dont προσοχή για τις παράστασης στο DC (το οποίο επίκλιση και δεν σχεδιάστηκε για να), αλλά όλη η ανάγκη ι σε DC είναι ότι ένα από τα λιμάνια περνούν DC σήματα και ένα μπλοκ του. Ο τρόπος που αυτό γίνεται από όσα έχω δει είναι με την τοποθέτηση ενός cap b / w την έξοδο της Wilkinson και το βύσμα εξόδου. Δείτε αυτό το http://www.e-meca.com/rf-power-divider/power-divider-dc-block.php Το πρόβλημα που έχω δει είναι όταν συνδέσετε τη συσκευή μέχρι το αναλυτή δικτύου και να δείτε το λιμάνι με το μπλοκ DC (με το καπάκι) είναι πολύ υψηλό VSWR και IL (άπειρη, όπως ένα ανοιχτό), το οποίο είναι εντάξει, δεδομένου ότι υποτίθεται ότι μπλοκάρει τα σήματα DC. Αλλά βλέπω το ίδιο πράγμα στο λιμάνι έξοδος χωρίς DC blocking καπάκι (το DC να περάσει το λιμάνι). Γιατί συμβαίνει αυτό;

Υποθέτω ότι έχετε μια microstrip του γυμνού αγωγού εξόδου. Θα δω αν μπορώ να περιγράψω την πρόταση στα λόγια ............ Σκεφτείτε ένα μακρύ ίχνος. Τώρα, απλά να κοπεί η γραμμή και να κόψει ένα μεγάλο εγκοπή στη μία πλευρά, στο κέντρο και ελαφρώς ευρύτερο από το 1 / 3 του πλάτους της γραμμής. Από την περικοπή από την άλλη πλευρά επεκτείνει το δάχτυλο στην εγκοπή, silghtly λιγότερο από το 1 / 3 πλάτος μεγάλη. Κάντε την εγκοπή για λ / 4 (midband) ως σημείο εκκίνησης. Το ίχνος πρέπει να μοιάζει με τη διατομή του ένα αρσενικό / θηλυκό ζευγάρι υποδοχή, όπου οι επαφές δεν είναι αρκετά αφής. Λίγο χρόνο κοροϊδεύουμε με προσομοιωτή και μπορείτε να βρείτε το τέλειο διαστάσεις. Δεν είναι σαφές γιατί καπάκι σας δεν λειτουργεί. Θα μπορούσατε να έχετε ένα κουτί με ελαττωματικό κεφαλαιοποίησης;

ευχαριστώ για την απάντησή σας, αλλά είμαι μπερδεμένος. Έχω αυτό το κατασκευασμένο σε rogers4003 microstrip πλοίο το οποίο είναι βιδωμένο στο περίβλημα με BNC βύσματα. Δοκίμασα διαφορετικά καπάκια αλλά dosent φαίνεται να είναι το πρόβλημα. Θα προσπαθήσω να δω αν μπορώ να κολλήσεις το διοικητικό συμβούλιο σε ένα διαφορετικό περίβλημα, είχα καλύτερα αποτελέσματα, αν το συμβούλιο είναι συγκολλημένες στη και δεν βιδώνεται στο περιβόλους, ειδικά με την παράμετρο IL (καλύτερα του όταν συγκολλημένες του). Μη διστάσετε να ρίξει περισσότερο φως στο θέμα.

Θα ήμουν πολύ καχύποπτος BNC βύσματα, με τη συχνότητα που αναφέρετε. Δεν θα είναι η πρώτη επιλογή μου.

Μισώ BNC πάρα πολύ σε αυτές τις συχνότητες, αλλά είναι μια απαίτηση. Εγώ θα προσπαθήσω ένα κτίριο χωρίς κανένα μπλοκ DC απλά για να δούμε αν το διαχωριστικό δύναμη κάνει τα specs ακριβώς από την ίδια και στη συνέχεια προσθέστε το καπάκι.

Μπορείτε σχολίασε ότι βλέπετε μια υψηλή αντίσταση στο λιμάνι με ένα Block DC, καθώς και ένα λιμάνι της, χωρίς ένα μπλοκ DC. Στη συχνότητα λειτουργίας το μπλοκ dc "καπάκι" θα πρέπει να είναι διαφανής. Είστε μέτρηση κάτω από την ικανότητα του αναλυτή; Τυπικά χαμηλής συχνότητας τέλος είναι 300KHz ή 30kHz. Ράβδος

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back