12v SMPS για τη λειτουργία με κινητήρα συνεχούς ρεύματος

A

ankursaraf

Guest
Γεια σε όλους έχω ένα ερώτημα σχετικά με το σχεδιασμό SMPS. i έλαβε πρόσφατα ένα κύκλωμα από top245 φύλλου για SMPS 12v 2,5 Ανυπομονώ να επιστήσει Σχηματική της στις αετό . Είμαι νέος σε PCB σχεδιασμό, ως εκ τούτου, έχοντας δυσκολία ποσό, ενώ εφιστά την shematic δεν ήμουν σε θέση να εντοπίσει το top245 διακόπτη στη βιβλιοθήκη και επίσης δεν τα 817 optocoupler IC Θέλω να ξέρω πώς να πάνε για desining την Παροχή ρεύματος. Επίσης, αν θέλω να πάρω την πλακέτα του σκάφους αναθέσει σε εξωτερικούς συνεργάτες το κάνω εγώ να τους δώσουμε πλακέτα shematic in. μορφή SCH ή μπορώ να τους δώσει jpg αρχείο τόσο για το σχηματικό και PCB συμβούλιο ευχαριστώ Ankur έχω κλειστό το σχηματικό ως συνημμένο

Γεια Ankur, δεν είμαι εξοικειωμένος με Eagle, αλλά όπως και με τα περισσότερα προγράμματα σχηματική σύλληψη, θα πρέπει να είναι σε θέση να δημιουργήσει ένα netlist, το οποίο είναι αυτό που ο σχεδιαστής PCB θα χρησιμοποιήσει. Πλακέτα πρόσωπο σας διάταξη θα πρέπει να σας πω τι μορφή θα προτιμούσαν (εξαρτάται από το λογισμικό που χρησιμοποιούν). Όσον αφορά τα εξαρτήματα που λείπουν, θα έχετε την ευκαιρία να πρέπει να δημιουργήσετε μόνοι σας. Είμαι σίγουρος Eagle έχει κάποια μέθοδο για τη δημιουργία προσαρμοσμένων μέρη? Διαβάσετε το εγχειρίδιο. Barry

hi anukar μπορείτε να δημιουργήσετε το top245 διακόπτη TNE σχηματικό του αετού, αλλά νομίζω ότι ORCAD σύλληψη είναι πολύ φιλικό προς το χρήστη μπορείτε να δημιουργήσετε ένα withn συστατικό σε seconds.pls δοκιμάστε αυτό, και για την εξωτερική ανάθεση για σχεδιασμό PCB να ζητήσει από το πρόσωπο εκείνο που softwaer ότι χρησιμοποιεί, αν δεν ενδιαφέρει να δώσει το σχηματικό που μπορείτε να δώσετε το καθαρό λίστα και φύλλα δεδομένων για τα στοιχεία που σας using.But θα πρέπει να φροντίσει, ενώ ριζοβολία πλακέτα πάχους κομμάτι δύναμη πρέπει να είναι περισσότερο και το κομμάτι πρέπει να γίνει σωστά. soory για κακή μου Αγγλικά

Μπορείτε να ανοίξετε κάποια βιβλιοθήκη (δημιουργία νέας βιβλιοθήκης) και στη συνέχεια να επεξεργαστείτε το κατάλληλο σύμβολο, συσκευασία ή τη συσκευή. Παίρνετε χρησιμοποιώντας εκεί την εντολή Επεξεργασία (ανατρέξτε στην ηλεκτρονική βοήθεια για σύνταξη). Καλύτερη προσπαθούν να εισάγουν ένα παρόμοιο συστατικό στοιχείο σε μια νέα βιβλιοθήκη και αργότερα να επεξεργαστείτε. Δείτε τα αποτελέσματα:

σε τεχνικό σημείο, ενώ το σχεδιασμό ενός ρεύματος που θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι σας διάταξη πρέπει να τηρούν την EMI / EMC θέματα, DC πτώση, κλπ. .... απομόνωση αυτών των isues μπορεί να adresed από κατάλληλη διάταξη / τοποθέτηση ...... Μπορείτε να βρείτε πολλές σημειώσεις αίτησης για τη διάταξη / τοποθέτηση από το Google ή powerint τοποθεσία ίδιο ... http://powerint.sphere.kharkov.com/PDFFiles/der36.pdf και PCB σχεδιαστής πρέπει ουσιαστικά να παρέχεται μόνο netlist και φύλλα δεδομένων ..... επίσης τη διάταξη / τοποθέτηση σημειώσεων κατευθύνσεις .. .....

thnk guyz για τη βοήθειά σας για την κορυφή διακόπτη το κατέβασα από το πρόβλημα αετό library.so λυθεί. Έχω σχεδόν ολοκληρώσει την schematic.i έχουν αρχίσει με το σχεδιασμό PCB. Θέλω να ξέρω ακριβώς που capcitors να χρησιμοποιήσετε από τη βιβλιοθήκη. Υπάρχουν τόνοι των καπάκι. με διαφορετικά μεγέθη και symbols.eg αμερικανική Ευρωπαϊκή κλπ. λαμβάνοντας μία π.χ. των φίλτρων αντίσταση βαθμολογεί σαν 400V. Πώς μπορώ να καθορίζουν αυτά τα πράγματα

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back