128 * 64 pixel LCD συνδέεται με την PHP μέσω ATMega16

S

strombom

Guest
Γεια σας! Έβαλα μαζί ένα 128 * 64 pixel LCD και συνδέεται με την PHP μέσω ATMega16: P [url = http://193.11.236.26:1235/] http://193.11.236.26:1235/ [/url] / Johan

Ψυχθεί :) εξαιρετική δουλειά! να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες

Πολύ ωραία! Πώς να κάνετε για να συνδέσετε atmega σας στο διαδίκτυο? Μήπως έχετε εφαρμόσει το πρωτόκολλο TCP / IP stack, κλπ. .. Σ.

Αν uou ρίξτε μια ματιά στο Breadboard, πρέπει να είναι μέσω του RS232 chip στην κορυφή του pic. Δεν έχει πάρει κανένα καλώδια εκτός εκείνων που LCD, καθώς και η Μ16 δεν έχει εξωτερική μνήμη Ι / Φ. Αλλά ένα μικρό χαριτωμένο της επίδειξης :) / Μπίνγκο

Γεια σας! Αχ, εγώ δεν εφαρμόσει το πρωτόκολλο TCP / IP stack! ;) LCD -> ATMega16 -> SerialPort -> PC -> VisualBasic λογισμικό -> PHP script -> Internet Εάν ρωτάτε μπορώ να σας δώσω περισσότερες πληροφορίες specifik αλλά όπως είπα, είναι μια πολύ απλή εγκατάσταση ... :) / Johan

χμμ η σύνδεση δεν λειτουργεί για μένα.

αυτό ίσως συμβαίνει επειδή μπορώ να χρησιμοποιήσω μια παράξενη θύρα (1235), συγνώμη αλλά ISP μου δεν μου επιτρέπει να έχετε ένα διακομιστή στη θύρα 80: (/ Johan

Erm, WOW. Δεν είμαι εντυπωσιασμένος από πολύ, αλλά αυτό είναι καθαρή μεγαλοφυία! Είναι ένα φανταστικό παράδειγμα του τι μπορεί να κάνει ηλεκτρονικά χρησιμοποιώντας πολλά διαφορετικά μικρά πράγματα και τη θέση τους μαζί. Έστειλα μερικά μηνύματα αναιδή, ενώ ήμουν εκεί, ελπίζω να μη σε πειράζει. Ήταν πολύ δημοφιλής και αν, γεμάτη μηνύματα. Btw. Είμαι εντελώς νέα για οθόνη LCD, και νομίζω ότι είμαι gonna άλμα στα βαθιά και να ξεκινήσετε να πάρει μια οθόνη γραφικών LCD. Συνειδητοποιώ ότι θα χρειαστεί ένα δίκαιο κομμάτι της μνήμης για την αποθήκευση όλων των χαρακτήρων / φωτογραφίες / κλπ .. αλλά είμαι σίγουρος atmel ή ένα μεγάλο ΣΜΕ μπορούσε να το κάνει. Αν έχετε οποιεσδήποτε συμβουλές για κάποιον νέο να το LCD (γραφική ή μη) θα ήμουν ευγνώμων να τους ακούσουμε. Θαμμένη (σε) κώδικα. Ps: Είμαι ράβδωση μέσα από πηγαίο κώδικα σας τώρα :)

Νέες λειτουργίες: περιστροφή ελέφαντα με δύο κουμπιά :) / Johan

πώς να γίνει τον web server στον υπολογιστή σας; και ρυθμίσεων διακομιστή; σας ευχαριστώ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back