120 MHz, φίλτρο σχεδιασμού - βοήθεια παρακαλώ

D

davicente

Guest
Σχεδίασα και προσομοίωση των 120 MHz (BW3db = 21 MHz) φίλτρο bandpass με ciolcraft και TEMEX S-παραμέτρων αρχείων, αλλά όταν έκανα το PCB, η απάντηση του φίλτρου ήταν αρκετά διαφορετική από αυτή που απέκτησα κατά τη διάρκεια της προσομοίωσης με φούρνο μικροκυμάτων γραφείο . Έχω κάνει μια κακή προσομοίωση; Θα πρέπει να στηρίζεται στις παραμέτρους του-από coilcraft και TEMEX; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Arevalo

Σε αυτές τις συχνότητες η επιπλέον χωρητικότητα του υπολογιστή και τα μαξιλάρια ίχνη καθώς και αυτεπαγωγή ίχνος γίνεται σημαντική. Αν αυτό δεν είναι σε έναν πίνακα PC εξακολουθούν να υπάρχουν παρόμοια parasitics. Δοκιμάστε πάλι την προσομοίωση είτε με τις εκτιμήσεις αυτών των παρασιτικών αξιών ή καλύτερα περιλαμβάνει ακόμα τη διάταξη υπολογιστή του σκάφους σε προσομοίωση σας.

Davicente, Προσπαθήστε να συμπεριλάβει στην προσομοίωση των ανοχών των στοιχείων. Το φίλτρο σας είναι σχετικά στενής ζώνης και πιθανώς ευαίσθητοι ως προς ανοχές. Δεν ξέρω πώς σας φαίνεται φίλτρα, αλλά στην περίπτωσή σας, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα φίλτρο με αντηχεία αντί κανονική μορφή ενός - μπορείτε να σχεδιάσετε μια τέτοια Fiter με τα ίδια πηνία. Ρίξτε μια ματιά στο Ν / u / h / e / r / t / z ιστοσελίδα. Εκεί μπορείτε να βρείτε F_I_L_T_E_R Λύση 9,0 demo, με δυνατότητα σχεδιασμού των φίλτρων με πανομοιότυπο αντηχεία. Καλή τύχη, ΣΤΟ

φίλτρο σας δεν συνίσταται μόνο από RLC ή μου ενεργό;

Γεια STOYANOV δεν μπορώ να βρω ένα στοιχείο στο φίλτρο λύσεις για το σχεδιασμό ενός BPF με πανομοιότυπο αντηχεία. Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτή τη δυνατότητα; Χαιρετισμούς

Νομίζω 120MHz φίλτρο είναι εύκολο να σχεδιαστούν με LC συστατικά. πριν το σχεδιασμό, θα πρέπει να καθορίσει το είδος και η σειρά των φίλτρων. κατά την επεξεργασία του εντοπισμού σφαλμάτων, θα πρέπει να συμπληρώσετε κάθε βήμα προς βήμα μπλοκ.

Θέλω να σχεδιάσουν μια bandpassfilter σε FR4 PCB 1,6 χιλιοστά εύρος thickness.The είναι μεταξύ 70Hz και η συχνότητα 30kHz.Cutoff σε 200Hz και 10kHz. Pls να με ενημερώσετε τι είδους πυκνωτή πρέπει να χρησιμοποιούνται, όπως αναφέρονται παρακάτω: 1. 220nF 2. 100nF 3. 470uf

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back