S
syphon
Guest
Γεια σε όλους! Θα ήθελα να παρακολουθείται η θερμοκρασία υπόγειο μου με το περίφημο 1-καλώδιο του αισθητήρα DS18B20. Δεν μπορώ να θέσω κανένα καλώδιο στο σπίτι μου, έτσι σκέφτηκα να χρησιμοποιήσετε την τεχνολογία powerline. Αυτή είναι η ιδέα μου: Arduino Powerline Powerline Modem Modem DS2480B (Serial σε 1-Wire Driver Line) DS18B20 Τι πιστεύετε γι 'αυτό; Είναι αυτό δυνατό; δεν είχα επιλέξει το powerline modem IC ακόμα, υπάρχουν πολλά στην αγορά, ίσως το ST ST7540 με baudrate 4800 θα μπορούσε να είναι καλή. Η DS2480B (πρακτικώς το 1-wire γέφυρα) πρέπει baudrate 9600, για τη διασφάλιση της επαναφοράς της-1 σύρμα. ST7540 του πήρε progammable ρυθμός baud για τη σειριακή διασύνδεση, αλλά η trasfer μετά τη διαμόρφωση είναι 4800 Baud .. θα μπορούσε αυτό να είναι ένα πρόβλημα; Μήπως τα δεδομένα ρυθμιστικό μόντεμ και στη συνέχεια να μεταδώσει στο baudrate προγραμματισμένο; Δεν μπορώ να βρω καμία απάντηση σε αυτό το ερώτημα .. Σας ευχαριστώ πολύ για την προσοχή .. οποιαδήποτε βοήθεια θα εκτιμηθεί. Syphon Ps Ελπίδα αυτό είναι το σωστό μέρος για αυτό το νήμα .. : D