όχημα σύστημα εντοπισμού

N

narithota

Guest
Γεια σου κάνω την παρακολούθηση οχημάτων system.For αυτό IAM έργο σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει το GSM (MC37i) και GPS (ET318XC) Ενότητες. Μπορεί οποιοσδήποτε φορέας που παρέχει τις πληροφορίες πώς να διασυνδέσει τις ενότητες με μικρο ελεγκτή. Θεωρεί Nari

χρησιμοποιήσουμε 8 bit ελεγκτή, χρησιμοποιήστε ρελέ για εναλλαγή μεταξύ των δικτύων GSM και GPS. διαβάσει τα δεδομένα GPS και να το στείλετε μέσω GSM. Εάν χρησιμοποιείτε το χειριστήριο με 2 UARts τότε μπορείτε να συνδεθείτε με indicidual UARTs και να το χρησιμοποιήσετε. Και οι δύο χρησιμοποιούν σειριακή επικοινωνία με διασύνδεση .. αυτό το έργο είναι άμεσα διαθέσιμες στο δικτυακό τόπο 8052.com

Γεια σας ευχαριστώ για την απάντηση έκανα πάρει το έργο που σχετίζονται με το GSM / GPS του έργου Παρακαλώ να μου στείλετε τους συνδέσμους σχετικά με το πώς να διεπαφή GSM / GPS μονάδες με ελκώδη κολίτιδα θεωρεί Nari

Όπως είπε νωρίτερα, απλή σειριακή επικοινωνία του. υπάρχουν πολλά θέματα σε αυτό το φόρουμ, αν ψάξετε θα πάρετε τη λύση σας, έχω ήδη απαντήσει σε πολλά θέματα μαζί με το διάγραμμα του κυκλώματος και τον κωδικό. και τη διάταξη PCB.

Γεια GSM (MC37i) είναι το GSM module με τις πρωτόκολλο TCP / IP. Η εφαρμογή μου είναι μόνο να βρείτε τη θέση του αντικειμένου και στείλετε SMS με την εφαρμογή user.For αυτό το πρωτόκολλο TCP / IP είναι απαραίτητη ή όχι. Θεωρεί Naresh

Από πού TCP απαιτήσεις έρχονται τώρα .. Νομίζω ότι δεν ξέρετε τις απαιτήσεις του έργου σε όλα ...... Αναμένοντας οι άνθρωποι εδώ για να κάνουμε τη δουλειά στο σπίτι σας δικαίωμα από τις απαιτήσεις. Ι dont ξέρτε όταν όλα είναι δεδομένη, ποιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ... Ελπίζω να γνωρίζετε πώς να κάνετε αναζήτηση στο φόρουμ .... Πρώτη αναζήτησης και στη συνέχεια να επανέλθει με τις αμφιβολίες σας, αντί να ελλιπή στοιχεία της απαίτησης σας .. πολύ πρόσφατα θ δημοσιεύτηκε το πλήρες πρόγραμμα της απαίτησης σας.

Γεια σας έχω δει δελτίο δεδομένων GSM modules.Some ενότητες που έχουν το πρωτόκολλο TCP / IP stack του και κάποια modules που δεν έχει το TCP / IP stack. Πραγματικά είμαι νέος στο σύρμα λιγότερο τεχνολογία. Παρακαλούμε στείλτε τις προτάσεις ποιες είναι οι παράμετροι που πρέπει να εξετάσει κατά την επιλογή του GSM modules.In η ΝΕΤ έχω δει MC37i, MC35i, SIM340, SIMCOM508 GSM ενότητες. Σας ευχαριστώ. Θεωρεί Naresh χαιρετισμούς

Μην μπερδευτείτε με το πρωτόκολλο TCP / IP .. Θα πρέπει να χρησιμοποιείται όταν χρειαστεί GPRS εγκατάσταση. Αυτή τη στιγμή οι απαιτήσεις σας δεν το χρειάζεστε. έτσι ώστε κάθε μόντεμ GSM θα κάνει τη δουλειά για σας. απλά μην κάνετε τον κόπο για το TCP / IP. κατεβάσετε από εντολές AT καθαρή, όπως είμαι σε θέση να το συνδέσετε. δοκιμάστε να παίξετε με μόντεμ GSM στο HyperTerminal. θα έχετε κάποια ιδέα που λειτουργεί και πώς εντολές AT εργασία. τότε το GPS Διασύνδεση με HyperTerminal με τις κατάλληλες ρυθμίσεις baud ποσοστό και να δούμε αν τα δεδομένα GPS έρχεται στο παράθυρο τερματικού. Μόλις το κάνετε αυτό έρχονται πίσω για περαιτέρω βοήθεια .. Σε περίπτωση που δεν πάρει κάποιο αποτέλεσμα μπορείτε να το δημοσιεύσετε εδώ.

Σας ευχαριστούμε δροσερό απάντηση σήμερα είμαι ψάχνουν για το υλικό, εάν υπάρχει αμφιβολία θα επανέλθω σε εσάς. αφορά Nari

επισκεφθείτε την [url = http://www.NSKElectronics.com] NSKELECTRONICS [/url] [url = http://www.SUNROM.com] Sunrom Τεχνολογίες, η πηγή σας για την Ανάπτυξη [/url]

Σας προτείνουμε: sim548/508. Περιέχει GSM και GPS σε ένα chip. Στη χώρα μου δεν είναι φθηνά, αλλά είναι αναξιόπιστο. UART επικοινωνίας (GPS tx rx και tx rx GSM) κάνω συσκευή εντοπισμού για atmega664p (2xuart).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back