ψηφιακό αισθητήρα πίεσης

P

picsar

Guest
pls κάποιος να με βοηθήσει με αυτό.Χρειάζομαι ένα ψηφιακό αισθητήρα πίεσης που λειτουργεί στη βάση 220bars.Θέλω να διασύνδεση με οποιοδήποτε μικροελεγκτή.πες μου που mc και αισθητήρα πίεσης και θερμοκρασίας του αισθητήρα shud πάω για?αισθητήρα θερμοκρασίας θα πρέπει να έχουν ένα λειτουργικό φάσμα 0-60/70C.
ευχαριστώ

Πιστεύω ότι υπάρχει κάτι τέτοιο για sparkfun.com.Είμαι στο χώρο εργασίας,
γι 'αυτό δεν μπορεί να εξετάσει την ακριβή σελίδα τώρα.

Ίσως να μπορεί να δώσει μια πιο αναλυτική ιδέα του τι προσπαθούμε να κάνουμε.Θερμοκρασία δεν είναι πραγματικά ένα πρόβλημα, αλλά είναι 220bar καταδύσεις τύπου κυλίνδρου πίεσης.Θα ήθελα να πιστεύω ότι, αν υπάρχει, θα ήταν ένα εξειδικευμένο και ακριβό στοιχείο.Ένα άλλο πρόβλημα θα είναι με την τοποθέτηση μιας τέτοιας συσκευής, χωρίς αποδυνάμωση της πιέσεως.Γενικά συσκευές μέτρησης της πίεσης θα δώσει μια αναλογική έξοδο από μια γέφυρα διαμόρφωση.Αυτό θα απαιτούσε τη συσκευασία και στη συνέχεια τροφοδοτούνται σε μικρο με αναλογικό λιμάνι.Πολύ επικίνδυνη εργασία με τέτοιου είδους πιέσεις, να είναι προσεκτικοί!

έλεγχος
http://www.sensorsportal.com/HTML/SENSORS/PresSens_Manuf.htm
για τον αισθητήρα θερμοκρασίας lm 35 είναι καλό

GRANDALF
μου έργο έχει σχέση με το CNG κύλινδρο.πρέπει να σχεδιάσει ένα ψηφιακό μετρητή για αυτό, αλλά μια precised ένα.για αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν αισθητήρα πίεσης και της θερμοκρασίας που θα είναι συνδεδεμένος με το μικροελεγκτή.Αναρωτιόμουν αν θ χρήση ψηφιακών αισθητήρων i wudnt ADC να χρειάζονται για τη μετατροπή της αναλογικής τιμές ν τότε να μικροελεγκτή.
τι θα κάνουν και τις προτάσεις;

Δεν έχει πραγματικά dabbled σε τέτοιες μετρήσεις πριν από την υψηλή πίεση, κυρίως χαμηλής πίεσης όπως υψόμετρα ή varios.Φαίνεται ότι η σχέση σας έστειλε Pakitos είναι πολύ χρήσιμη.Φαίνεται ότι υπάρχουν διάφορες συσκευές που διατίθενται.Η μία θα είναι spotted μέχρι 350bar και δίνει μια συχνότητα εξόδου η οποία είναι ανάλογη με την πίεση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα MICROS counter / χρονοδιακόπτη για τη μέτρηση της συχνότητας και στη συνέχεια να οδηγεί μια οθόνη.Μοιάζει I2C etc είναι επίσης μια δυνατότητα.Όσον αφορά τη θερμοκρασία, αν είναι έξω από τον κύλινδρο, θα μπορούσατε να οποιονδήποτε αριθμό συσκευών.Αν πρέπει να εσωτερικό, υποθέτω ότι θα πρέπει να είναι κάτι πιο εξειδικευμένο.Όπως είπα, λίγο έξω από τον τομέα μου.Καλή τύχη έτσι κι αλλιώς.

thanku GRANDALF
έχουν επιλέξει την ανάλογη πίεση και αισθητήρες θερμοκρασίας .. CUS την ψηφιακή, θα είναι υπερβολικά δαπανηρή νομίζω.ευχαριστώ ούτως ή άλλως

Λος Frijoles έγραψε:

Πιστεύω ότι υπάρχει κάτι τέτοιο για sparkfun.com.
Είμαι στο χώρο εργασίας, γι 'αυτό δεν μπορεί να εξετάσει την ακριβή σελίδα τώρα.

piscar υπάρχουν μικροελεγκτές που δέχονται αναλογικό εισροές μου πρόταση είναι να χρησιμοποιήσετε, ώστε δεν χρειάζεται ADC
καλή τύχη

Γεια σου

Αυτή η ψηφιακή comapny κατασκευή αισθητήρων πίεσης (περίπου 20 ευρώ κάθε εξαρτάται από τον τύπο και την πίεση)

Μπορείτε να connet σε μικροελεγκτή μέσω διαύλου I2Chttp://www.amsys.de

Όλα τα καλύτερα

Bobi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back