ψάχνει για βοήθεια σχετικά με κάποια βασικά κυκλώματα

M

mike134

Guest
Γεια σου ρε παιδιά είμαι μόλις αρχίζουν να μαθαίνουν πώς να κατασκευάζει κυκλώματα που δεν τηγανίζουμε τον εαυτό τους και θέλουν απλά κάποιος να μου πει ότι ναι θα πρέπει να εργαστεί ή σκαμπίλι μου και να πω ηλίθιος κα. ούτως ή άλλως είναι κάτι λάθος με φόρτιση μιας συσκευής USB με μια μπαταρία 9 volt και κάτι σαν ένα σταθεροποιητή τάσης 7805 εκεί. την πτώση μπορώ να δω σε αυτό είναι δεν πιστεύω ότι είναι πολύ αποτελεσματική. το άλλο είναι πραγματικά εύκολο χρειάζομαι τίποτα μεταξύ 12 Volt πηγή ενέργειας και 12 volt ανεμιστήρα. ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια Mike

Η απάντηση στο πρώτο ερώτημα είναι όχι, είναι εντάξει, αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί, δεδομένου ότι ορισμένες συσκευές μπορεί να υποστεί φθορά, αν το USB έχει πάρα πολύ ρεύμα. αυτός δεύτερη απάντηση είναι όχι, μπορείτε να το συνδέσετε απευθείας χωρίς κανένα πρόβλημα.

Συγνώμη που επίσης ξέχασε να προσθέσει στο πρώτο ήταν θα μπορώ να προσθέσω ένα LED στο φως και ένα διακόπτη δεν έχει σημασία. και, επίσης, είναι κάτι άλλο που πρέπει να συμπεριλάβει στην ciruit φορτιστή εκεί

Ένα συναφές ζήτημα. Αγόρασα πρόσφατα ένα Ευρώ φορτιστή βύσμα στυλ (USB) για ένα φίλο στη Μαδρίτη. Έλεγξα (είναι καθολική ως προς εισόδου AC) και να εκφορτώνονται παραγωγή της ήταν 11 ή 12VDC. Το πρότυπο USB επιτρέπουν αυτό; αν ναι πόσο είναι πάρα πολύ για μια συσκευή USB. Ο φίλος μου ήταν επαναφόρτιση κινητό της με το laptop της, αυτό θα είναι ευκολότερη. Ευχαριστίες

Αυτό είναι το είδος της κανονικής δεδομένου ότι οι περισσότερες από αυτές τις φτηνές συσκευές ρύθμιση της τάσης μόνο αν υπάρχει ένα φορτίο που συνδέονται με αυτόν. Ο καλύτερος τρόπος να δοκιμαστούν αυτές οι μονάδες είναι να συνδέσετε ένα μικρό 6V λάμπα για να το δείτε και στη συνέχεια να δούμε την τάση πάνω από τη λάμπα.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back