χρησιμοποιούμε ένα όχι μετά από ένα MAX232!;!;

K

KarimPain

Guest
Γεια σε όλους! Είμαι αποστολή δεδομένων χρησιμοποιώντας matlab μέσω της σειριακής θύρας αυτά τα δεδομένα είναι για ένα ήρωα ''1' τότε θ διασυνδεθεί το tx της σειριακής θύρας με το MAX232 στη συνέχεια σε ένα όχι befor τελικό στάδιο η rx του PIC16F877A. έκανα την προσομοίωση χρησιμοποιώντας Proteus matlab και όλα λειτουργούν. αλλά αν εγώ δεν χρησιμοποιούν το όχι για παράδειγμα το '1 'έστειλε από τη σειριακή θύρα αλλάζει σε «g» μετά το MAX232. και τη θέση του να μη γίνει '1 '. Έκανα το κύκλωμα, αλλά δεν λειτουργεί. γι 'αυτό παρακαλώ μπορεί κάποιος να βοηθήσει!. είναι σωστό να τεθεί ή όχι το έχω δει να whioch carachter μου δίνει το MAX232 και τον προγραμματισμό του pic, ανάλογα με αυτό!; Thanks 4 ανάγνωση. PS: αυτό είναι το κύκλωμα

Μπορείτε κανονικά δεν θα ασχοληθείτε με ένα μετατροπέα υλικού. Θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα εγκατάστασης σε UART σας στο μικροελεγκτή να ορίσετε αν IDLE είναι 1 ή 0. Αν μικροελεγκτή σας δεν έχει ότι τότε ίσως χρειαστεί το μετατροπέα. Keith.

φαίνεται ότι η programm Proteus μου έδωσε λανθασμένες πληροφορίες, συνδέω την ήττα του MAX232 να rx του pic άμεσα και αν μπορώ να στείλω οποιοδήποτε είδος του ήρωα 'i λαμβάνουν το ίδιο χωρίς τη χρήση theInverter ... Ευχαριστίες

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back