χρειάζονται συμβουλές σχετικά με την Analog IC Design Training

Ίσως θα πρέπει να πάρει κάποιος να επανεξετάσει το βιογραφικό σας.

Anyway σχεδιασμό icmask κάνουμε διάφορα μαθήματα, έχω την προηγμένη μαθήματα διάταξη και τα έκρινε χρήσιμες.

http://www.icmaskdesign.com/

Πέρασα χρόνια προσπαθεί να μπει στο πεδίο, υπάρχουν ορισμένες θέσεις εργασίας στο επίπεδο της εισόδου, αλλά είναι λίγες και σποραδικές.
Οι εργοδότες δεν πραγματικά αναζητούν επιμέρους μαθημάτων να επιλέγουν τα άτομα, έχουν την τάση να πάμε για την εμπειρία (με τον κατάλληλο βαθμό, κλπ.).Έπρεπε να κάνω το διδακτορικό τους αφήνουν στην εν λόγω περιοχή.
Θα μπορούσατε να κάνετε μια σύντομη πορεία κάπου, αλλά αυτό πρόκειται να είναι ακριβό και δεν νομίζω ότι θα κάνει μεγάλη διαφορά στην τρέχουσα κατάστασή σας (αν δεν σου λείπει κάποιο συγκεκριμένο τομέα της κατάρτισης).

IC σχεδιασμός είναι αρκετά δύσκολο να μπει, αλλά συνεχίζουμε να προσπαθούμε.Σκεφτείτε προσεκτικά πριν κάνετε οποιαδήποτε πορεία, δεδομένου ότι θα μπορούσε να καταλήξει να είναι ακριβό και δεν παρέχουν ό, τι θέλετε να.

τύχη.

Nick

M

Mystery2703

Guest
Dear All,

Ψάχνω για ένα σχέδιο Analog IC σύντομη γκολφ στην Ευρώπη, η οποία θα με βοηθήσει να ολοκληρώσω το έργο στον τομέα αυτό.

Έχω καλή γνώση (εμπειρία 2 χρόνια) του αναλογικού / ψηφιακού σχεδιασμού επίπεδο διοικητικού συμβουλίου, αλλά κάθε φορά που κάνω αίτηση για την απασχόληση σχεδιασμό IC Ποτέ δεν φέρει οποιαδήποτε συνέντευξη.

Θα εκτιμούσα πολύ αν μου δώσετε πολύτιμες προτάσεις σας, έτσι ώστε να μπορώ να ξεκινήσω την καριέρα μου στο σχεδιασμό IC.Ευχαριστώ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back