χρειάζονται βοήθεια στο σχεδιασμό ΚΕΠ μίξερ bu

ελέγξτε plz; και ποια είναι τα βήματα της προσομοίωσης plz

wat abt LO δύναμη που να 5dBm-ή κάποια αξία dBm + var μορφή αφαιρέστε το subcircuit να δημοσιεύσετε κα τη ρύθμιση του κινητήρα HB

εργασίας του χωρίς λάθη, αλλά στη σελίδα αποτελεσμάτων ό, τι πρέπει να επιλέξω;

Ονομάστε το καλώδιο εξόδου για το φορτίο, όπως Vout και στη συνέχεια προσομοίωση. Μετά την προσομοίωση ανοίξετε τη θέση σελίδα αποτέλεσμα το γράφημα και επιλέξτε Vout ως έξοδο επιλέξτε τον τύπο της εξόδου (φάσματος, σε dB, dBm, Σμιθ Διάγραμμα πεδίο του χρόνου ot) και thats αυτό. Εάν γνωρίζετε την εξίσωση απόδοσης μίξερ μπορούμε να κάνουμε πολύ περισσότερα.

Το έκανα, και πήρα ένα αποτέλεσμα που έχω επιλέξει διαφορετική συχνότητα με βάση την δίοδο που επέλεξα, RF συχνότητα ήταν 1200 MHz και LOfreq ήταν 950 Mhz. Θέλω να μάθω πώς να υπολογίσει το κέρδος μετατροπής και την απώλεια;

παρακαλούμε να δημοσιεύσετε το κύκλωμα με την αρμονική ισορροπία του κινητήρα εγκατάστασης ConvGain = dbm (μίγμα (Vout, {1, -1}))-RFpower όπου το 1 είναι η είσοδος RF -1 είναι η είσοδος LO [color = "Αργυρό"] ​​[SIZE = 1] ---------- Δημοσίευση προστέθηκε στις 19:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα ήταν στις 19:30 ---------- [/SIZE] [ / color] Χρησιμοποιήστε αυτήν την εξίσωση για να βρείτε το κέρδος μετατροπής στο παράθυρο αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε την επιλογή εξίσωση και προσπαθήστε να ρυθμίσετε την εξίσωση και να δείτε τα αποτελέσματα.

στο παράθυρο αποτελεσμάτων θα χρησιμοποιηθεί αυτή την εξίσωση, αλλά δεν υπάρχει κάτι λάθος δεν εργάζονται μαζί μου ConvGain = dbm (μίγμα (Vout, {1, -1}))-RFpower.

ConvGain = dBm (μίγμα (Vout, {1, -1}))-RFpower πρέπει να χρησιμοποιούνται. Η διαφορά είναι dbm αλλαγή dBm

1. Φαίνεται ότι το πρώτο μέσο μετασχηματιστή σας δεν συνδεθεί σωστά. μπορείτε να το ελέγξετε; 2. Γιατί σας RF και LO μονάδα ισχύος είναι "_dBm"; Γιατί δεν "dBm";

tony_lth τις συνδέσεις και εργασίας είναι όλα ωραία. _dBm του επειδή ακριβώς η τιμή ξεκινά και η converion γίνεται στην RF ή LO λιμάνι έτσι που παραπέμπουν σε dBm είναι περιττή

Στο ΚΕΠ netlist, μονάδα αρχίζοντας από "δ" δεν είναι επιτρεπτή. Και λέξεις που αρχίζουν από το "?" Και "_" σημαίνει σχόλιο. Έτσι θα πρέπει να γράψετε " [color = red] _ [/color] dBm» ή « [color = red]? [/Color] dBm" αντί του "dBm ".

Ευχαριστώ για όλους εσάς, πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω DC προκατάληψη σε αυτό το σχεδιασμό; Επίσης, ποια είναι τα βήματα του σχεδιασμού ενός balun στα ΚΕΠ και τη χρήση Microstrip Scamatic

Γιατί DC προκατάληψη; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το balun διαθέσιμο σε ΚΕΠ ή παλέτα χρησιμοποιώντας ΚΕΠ σχεδιασμό δυναμική ανάπτυξη της υβριδικής ή balun και στη συνέχεια να κατασκευάσουν τη subcircuit και να το χρησιμοποιήσετε.

έτσι, με την κατασκευή υβριδικών ή balun μπορεί να έχω μια προκατάληψη DC στην subcircuit; είναι μερικά παραδείγματα για την κατασκευή υβριδικών εκεί; [color = "Αργυρό"] ​​[size = 1] ---------- Δημοσίευση προστέθηκε στις 10:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα ήταν 10:18 ---------- [/SIZE] [/color] Θέλω να υπολογίσετε ισχύς θορύβου και παρασιτικές με αυτήν την εξίσωση NoisePowerTotal_dBm = 10 * log (άθροισμα (NoisePowerSpecDens * (0,1 MHz))) + 30 υπάρχει κάτι λάθος με αυτή την εξίσωση, μπορεί να σας ελέγχει έξω plz

DC προκατάληψη λυπάμαι! Δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος. Ομως, η ισχύς του θορύβου μπορεί να υπολογιστεί άμεσα με ΗΒ ανάλυση του θορύβου του κινητήρα. [Color = "Αργυρό"] ​​[size = 1] ---------- Δημοσίευση προστέθηκε στις 21:30 --------- - Προηγούμενη θέση ήταν στις 21:29 ---------- [/SIZE] [/color] θα επιβεβαιώσει τον τύπο μέχρι το Σάββατο.

[Παράθεση] NoisePowerTotal_dBm = 10 * log (άθροισμα (NoisePowerSpecDens * (0,1 MHz))) 30 [/quote] Δεν είναι σωστό. Μπορείτε να ενσωματώσετε το θόρυβο του φάσματος συχνοτήτων καμπύλη εναντίον αντισταθμιστούν για να πάρει την εξουσία το θόρυβο.

Ας πούμε θέλω χρήσης ραδιοσυχνοτήτων συχνοτήτων 20 GHz, πόσο θα μου επιλογή RF εξουσία; και ποια είναι η σχέση ή η εξίσωση; Thx

Εξαρτάται από την ικανότητα χειρισμού δύναμη αναπτύχθηκε στο κύκλωμα, αλλά και το πιο σημαντικό Balun ή Hybrid σας. Λάβετε υπόψη αν ur κύκλωμα μπορεί να χειριστεί 20 GHz; Νομίζω ότι θα πρέπει να έχετε ένα πολύ σφιχτό μοντέλο δίοδο για να λειτουργήσει σε τόσο υψηλές συχνότητες.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back