χρειάζονται βοήθεια στο σχεδιασμό ΚΕΠ μίξερ bu

G

gribi20

Guest
Γεια σε όλους, Ι μ κάνει την έρευνά μου για το διπλό Μικτό Διπλό Μίξερ Band Side χρησιμοποιώντας ΚΕΠ και Im πρόκειται να σας Schottky δίοδος και θα τερματιστεί με LTCC technology.I προσπαθούσε να καταλάβει το λογισμικό για smetimes. Έχω πάρει πολλά παραδείγματα, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς δεν είχαν σχέση με συγκεκριμένο θέμα μου. Χρειάζομαι τη βοήθειά σας για να βρείτε μερικά παραδείγματα και tutorials για να ξεκινήσετε με το σχεδιασμό μου. Σας εύχομαι το καλύτερο και να με οδηγήσει στην έρευνά μου. Σας ευχαριστώ.

Περιγράψτε τι θέλετε να κάνετε στη λεπτομέρεια.

Παίρνουν στα χέρια του βιβλίο του Stephen Maas στο Μίξερ μικροκυμάτων. Δίνονται Όλα τα σχέδια με τις εξηγήσεις. Θα ήθελα να σας προτείνω να χρησιμοποιήσετε Baluns ή υβρίδια στο RF και LO λιμάνι εκτιμητής από το κέντρο της βρύσης μετασχηματιστές για την εξισορρόπηση. Βασικά η δίοδος διπλή ισορροπημένο μίκτη αποτελείται από 4 δίοδος σε ένα δαχτυλίδι ή τη δομή αστέρι, όπως σε Full Rectifier Wave.

Σας ευχαριστώ, έχω Στεφάνου Maas βιβλίο και ξέρω ότι ήδη το βασικό σχεδιασμό του και Im πρόκειται να χρησιμοποιήσει τα Υβριδικά. Βασικά, θα κάνω το σχέδιό μου με ADS λογισμικό και χρειάζομαι μερικά βήματα για να ξεκινήσετε με στα σχέδιά μου. το πρόβλημά μου είναι ΚΕΠ να αρχίσει με. [Quote = varuniyengar? 874375] Πάρτε αναμονή του βιβλίου του Stephen Maas στο Μίξερ μικροκυμάτων. Δίνονται Όλα τα σχέδια με τις εξηγήσεις. Θα ήθελα να σας προτείνω να χρησιμοποιήσετε Baluns ή υβρίδια στο RF και LO λιμάνι εκτιμητής από το κέντρο της βρύσης μετασχηματιστές για την εξισορρόπηση. Βασικά η δίοδος διπλή ισορροπημένο μίκτη αποτελείται από 4 δίοδος σε ένα δαχτυλίδι ή τη δομή αστέρι, όπως σε Full Ανορθωτής Wave. [/Quote]

Wat είναι η πιθανότητα που αντιμετωπίζουν r σε διαφημίσεις δεν u θέση να λειτουργήσει τον κινητήρα ΗΒ ή την κατασκευή του ίδιου του CKT

Ευχαριστώ πολύ, το πρόβλημα είμαι αντιμετωπίζουμε είναι ότι δεν είμαι σε θέση να κατασκευάσει ΟΕΔ ΦΑΜ δαχτυλίδι μίξερ δίοδος, ως επί το πλείστον βρήκα στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας FET οποία έχω ένα καλό παράδειγμα γι 'αυτούς και βρήκα κάποια χαρτιά στο IEEE αλλά κανείς δεν τίθεται Σχηματική και παραμέτρους που καθιστούν πολύ δύσκολη την παρακολούθηση. και επίσης θα ήθελα να έχουν κάποια παραδείγματα διάταξης αυτής, εάν είναι δυνατόν, διότι τελικά εγώ θα το κατασκευάσει με τη χρήση Τεχνολογίας LTCC Ευχαριστώ και πάλι.

[Quote = gribi20? 874622] το πρόβλημα είμαι αντιμετωπίζουμε είναι ότι δεν είμαι σε θέση να κατασκευάσει ΟΕΔ ΦΑΜ δαχτυλίδι μίξερ δίοδος, ως επί το πλείστον βρήκα στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας FET που έχω ένα καλό παράδειγμα για τους [/quote] Μελέτη του δακτυλίου DBM μίξερ δίοδος είναι ευκολότερο από το σχεδιασμό του δακτυλίου ΦΑΜ FET μίξερ. Δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αμήχανη.

Μπορώ να σας βοηθήσω το σχεδιασμό της ΠΑΜ δίοδος στις διαφημίσεις, καθώς είμαι από την RF fiels σχεδιασμό, αλλά δεν διάταξη. Φωτιά ΚΕΠ και τη δημιουργία νέων αποδεχτούν, και βλέπετε ένα χώρο εργασίας αλλά θα δημιουργήσουν μια νέα CKT και να χρησιμοποιούν την προσομοίωση RF επιλογή. Η μπορείτε να δείτε το χώρο εργασίας με συγκεντρωμένων παλέτα comp στην αριστερή πλευρά επιλέξτε τα υβρίδια, δίοδος, πηγές εισόδου για RF και LO δίσκους και το μοντέλο δίοδος καθορίσετε το μοντέλο param δίοδο για την spec op συχνοτήτων και ορίστε τη μηχανή ΗΒ για την παραγωγή RF και LO αρμονικές και analyis θόρυβο κατασκευάσει το μίξερ δαχτυλίδι και να τρέξει. Ανοίξτε το o / p παράθυρο δει πάνω και τοποθετήστε το γράφημα και να δείτε το φάσμα και να καθορίσει εξισώσεις για μετατρ κέρδος, NF, TOI, param απομόνωση. Θα ήθελα να σας προτείνω να αρχίσουν να μαθαίνουν οι διαφημίσεις με buliding μικρά φίλτρα και τη χρήση κινητήρων σχεδιασμού, αν είστε αρχάριος [color = "Αργυρό"] ​​[size = 1] ---------- Δημοσίευση προστέθηκε στις 19:44. - --------- Προηγούμενη θέση ήταν στις 19:43 ---------- [/SIZE] [/color] * στον τομέα του σχεδιασμού RF

σας ευχαριστώ Varuniyengar έχω ήδη κατασκευάσει το σχηματικό,. τι γίνεται με τις παραμέτρους προσομοίωσης τώρα

Ρυθμίστε τον κινητήρα ΗΒ για την παραγωγή RF & LO αρμονικές που μοιάζει κάπως έτσι και στη συνέχεια να προσομοιώνουν και να πάρει τα αποτελέσματα
37_1301244637.jpg

πώς να επαναλάβετε SavedEquationName περισσότερες από μία, επειδή έχω δοκιμάσει, αλλά εγώ δεν μπορούσα να το κάνω;

Υπάρχει μια καρτέλα στο ΗΒ κινητήρα με τον οποίο μπορούμε να επιλέξουμε την param

Το χρησιμοποίησα, κάλεσε εμφάνιση και σημειώστε σε αυτό. Το έκανα ήδη, αλλά πώς να το επαναλάβουμε

wat εννοείτε επανάληψη .. διευκρινίστε

Αυτή η λειτουργία (SavedEquationName) επαναλαμβάνεται 3 φορές, πώς θα κάνω το ίδιο γιατί προσπάθησα να το κάνω, ήρθε μόνο μία φορά thankx

Στην καρτέλα εξόδου στη μηχανή προσθέσετε το ΗΒ param αλλά αυτό δεν θα επηρεάσει την προσομοίωση με οποιονδήποτε τρόπο.

Έχω κάνει το κύκλωμα, θα μπορούσε να το ελέγξει. Ουσιαστικά πρόκειται για δύο πρώτα ένα με τις διόδους και το 2ο με τη χρήση ενός εκπροσώπου κουτί, προκειμένου να μιμηθεί

Αφαιρέστε W1, όπως ορίζει το πλάτος του CMOS και παρακαλούμε να αφαιρέσετε το ΗΒ κινητήρα στο subcircuit. Ορισμός P είναι RF_power στο RF λιμάνι fig1 και επίσης καθορίζουν LO εισόδου προς 5dBm

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back