χρειάζονται βοήθεια με πληκτρολόγιο

O

onik11

Guest
γεια im αρκετά νέα για ηλεκτρονικά και έψαχνε να δημιουργήσουν μια συσκευή που θα insert ενδιάμεσα ένα ρολόι του χρόνου των εργαζομένων και πληκτρολογήσεις caputre με σήμανση ημερομηνίας και ώρας, όπως όταν ο εργαζόμενος θα γροθιά σε 4 έως 6 ψήφιο αριθμό μητρώου τους για τη συγκεκριμένη συσκευή για να συλλάβει και να να το αποθηκεύσετε για αργότερα retreival Υπάρχει κάποιος που έχει ένα σχηματικό ή μπορεί να μου προς τη σωστή κατεύθυνση, χάρη

Μπορεί να χρειαστείτε απόκτηση δεδομένων είδος του συστήματος του συστήματος. Το σύστημά σας θα πρέπει να έχει έναν ελεγκτή και εξωτερικής μνήμης, ρολόι πραγματικού χρόνου και το πληκτρολόγιο. Τα στοιχεία του πληκτρολογίου θα ανιχνευθεί από τον ελεγκτή και του χρόνου, και την τιμή του κλειδιού Τύπου αποθηκεύονται στο EEPROM. Αυτό χρειάζεται περισσότερη μνήμη, αν έχετε περισσότερους εργαζόμενους. Μπορείτε επίσης να πάτε για RFID κάρτες, όπου τα δεδομένα είναι απλή και η ίδια έννοια μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

ok μπορεί να σας σημείο στην κατεύθυνση σχηματικό ή τα τμήματα και τα βιβλία / οδηγίες για το τι ζήτησα ή για την RFID και σας ευχαριστώ για την απάντησή σας

Γεια σου? Θα σας παρακαλούσα να ακολουθήσετε αυτό το σύνδεσμο. Έχω ανεβάσει την ολοκλήρωση του έργου εκεί. Δεν μπορώ να αποστείλετε εκ νέου τα ίδια στοιχεία του έργου οφείλεται σε περιορισμό φόρουμ [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 1 λεπτό: [/color] [/size] http://www.edaboard.com/ftopic313140. html . Παρακαλούμε ακολουθήστε αυτό το σύνδεσμο. Έχω δημοσιεύτηκε πλήρη έγγραφα του έργου εδώ.

Σας ευχαριστώ εγώ θα σας κρατάμε ενήμερους [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 19 λεπτά: [/color] [/size] κοίταξα που συνδέουν και να κατεβάσει τα αρχεία που πραγματικά δεν καταλαβαίνω την οποία ένα από αυτά είναι η που έχω ανάγκη υπάρχει ένα πιο κατανοητό newbiew έκδοση του σχηματικού [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 2 λεπτά: [/color] [/size] κοίταξα που συνδέουν και να κατεβάσει τα αρχεία που πραγματικά δεν καταλάβουμε ποια από αυτά είναι αυτό που χρειάζομαι υπάρχει ένα πιο κατανοητό έκδοση newbiew του σχηματικού

Η φοίτηση για την εταιρεία με χρήση 8051

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back