χρειάζονται βοήθεια για να διαβάσετε το εύρος ζώνης στην προσομοίωση κυματομορφής

K

kickbeer

Guest
Είμαι έχοντας δυσκολία να καθορίσει το εύρος ζώνης της παραγωγής μου διαφορικό ενισχυτή.Μπορείτε να ελέγξετε μου προσομοίωση κυματομορφής στην κατάσχεση.Πρώτον, αμφιβάλλω το αποτέλεσμα της προσομοίωσης αφού έδωσε αρνητική dB (ή αρνητικό κέρδος) για τον άξονα-y.για τον άξονα x-Νομίζω ότι το εύρος ζώνης που αντιστοιχεί στην αξία των άξονα y όταν πέσει η τιμή-3dB.i am τελετή;διαφορικό ενισχυτή μου αφού έχει δύο εξόδους,
το δυναμικό της VdM1 και VdM1,
η οποία λαμβάνει μία shoul i;thx σε προχωρημένο
Λυπούμαστε, αλλά χρειάζεται login για να δείτε αυτό το συνημμένο

Πρώτα από όλα: Αρνητική δβ τιμές δεν αντιστοιχούν με αρνητικό κέρδος.
Αντίθετα - και αυτό είναι πιο προβληματική - αν τα αποτελέσματα της προσομοίωσης στο διάγραμμα σας είναι κέρδος τιμές: Α "κέρδος" των -40 dB κέρδος ισούται με 0.01!
Έτσι, σε αυτή την περίπτωση που κάτι πάει στραβά με το κύκλωμα.
Ποιο ήταν το σήμα εισόδου επίπεδο;

LvW έγραψε:

Πρώτα από όλα: Αρνητική δβ τιμές δεν αντιστοιχούν με αρνητικό κέρδος.

Αντίθετα - και αυτό είναι πιο προβληματική - αν τα αποτελέσματα της προσομοίωσης στο διάγραμμα σας είναι κέρδος τιμές: Α "κέρδος" των -40 dB κέρδος ισούται με 0.01!

Έτσι, σε αυτή την περίπτωση που κάτι πάει στραβά με το κύκλωμα.

Ποιο ήταν το σήμα εισόδου επίπεδο;

Στην πρώτη σας τοποθέτηση, ήταν μια diff.ενισχυτή? τώρα είναι ένα συγκριτικό;
Εγώ δεν σας ανοιχτό αρχείο zip γιατί δεν θέλω να σας προσομοίωση κυκλώματος, αλλά είμαι έτοιμος να απαντήσει σε ερωτήσεις.Εντάξει;

Όταν ρυθμίζετε την τάση εισόδου στην AC ανάλυση σε 1 mV, δεν εκπλήσσει το αρνητικό dB τιμές.Αυτά είναι πραγματικά DBV αξίες, θα πρέπει να καθορίζουν το imput τάση να 1V για να διαβάσετε το κέρδος.Για το διαφορικό κέρδος, V (dm2)-V (dm1) μπορούν να προβληθούν.

Συγγνώμη .. διαφορικό ενισχυτή είναι το τμήμα της comparator.zip ότι είχα στείλει .. Θέλω να προσομοιώνουν πρώτη, τότε θα σας ρωτήσει αν απαιτείται λόγω .. thx

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back