χρήστες ICD2

P

Picstudent

Guest
Γεια σου,

Έχω χτίσει ένα Inchworm ICD2 χρησιμοποιώντας το schematics και δεκαεξαδικού δημοσιεύτηκε σε αυτό το φόρουμ.

Δεν λειτουργεί.

Θα περιγράψω.

877A λειτουργίας - όπως έχω αρχίσει 5ms (σχεδόν) άρχων κύματος στο pin CTS της σειράς υποδοχή εξόδου του.(ICD ζητώντας MPLAB "κωδικοποίηση Προς Αποστολή", έτσι;)

σειριακή επικοινωνία τμήματα ok όπως έχω ελέγξει transmition και λήψη με τη χρήση δική μου programe σειριακή θύρα - TX και RX OK

Υπολογιστή μου ok σειριακή θύρα επειδή πρωτότυπο Microchip ICD μου δουλεύει τέλεια
σχετικά με σειριακή λειτουργία και USB

Αν μπορώ να συνδέσετε αυτό το ICD μέσω σειριακής programe ανιχνευτή λιμάνι, τόσο συμπεριφέρεται ίδιο.

Αλλά ποτέ δεν MPLAB δείχνει κανένα σύμπτωμα μιας τέτοιας συσκευής στην σειριακή θύρα!

"Σύνδεση απέτυχε"

Τι να κάνω;

Χρησιμοποιώ MPLAB 7.4 και firmware για 877A

Όποιος έχει κάνει αυτό Inchworm δώστε το επιβεβαίωσε και σχηματικές παραστάσεις hex αρχείο παρακαλώ.ευχαριστώ για την ανάγνωση

picstudent

Δοκιμάστε αυτό.
Λυπούμαστε, αλλά θα πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε το συνημμένο

Το ελπίζω.Νομίζω ότι αυτό ήταν το ίδιο το νήμα, όπως για ElectroTech.Το firmware με το λειτουργικό σύστημα ότι ένα σταθερό.

blueroomelectronics έγραψε:

Το ελπίζω.
Νομίζω ότι αυτό ήταν το ίδιο το νήμα, όπως για ElectroTech.
Το firmware με το λειτουργικό σύστημα ότι ένα σταθερό.

@ picstudent: Γιατί δεν προσπαθείτε αντικαθιστά με αντιστάσεις 1% και δείτε αν αυτό δουλεύει;

Αυτό είναι το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν σωστό;

Και είπες το Inchworm συμπεριφέρεται ακριβώς όπως το ICD2 από την Microchip;

vsmGuy έγραψε:Και είπες το Inchworm συμπεριφέρεται ακριβώς όπως το ICD2 από την Microchip;

Εκτός από την παραγωγή δεν προσκρουστήρες (εύκολο για την κατασκευή και την αντιμετώπιση προβλημάτων, χαμηλό κόστος) και η έλλειψη της USB για το κλασικό Inchworm (η Inchworm μπορεί να είναι ενημερωμένη κατά Unicorn με ένα Superfast κλώνο ICD2 USB)

Είναι τόσο απλό ένα ICD2 όπως μπορεί να είναι και δεν απαιτεί καμία ειδική παροχή ρεύματος.Όσον αφορά τις 3.3V θα πρέπει πραγματικά να έχουν κάποιο είδος λογικής buffer.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back