χρέωση αντλία σχεδιασμού

O

opamp741

Guest
Είμαι σχεδιασμό επιβάρυνση της αντλίας (Διπλασιαστή τάσης, volatge trippler) σε χαμηλή τάση technology.My πρόβλημα είναι η απόδοση ισχύος της επιβάρυνσης pump.I Δεν ablle δύναμη για την επίτευξη απόδοση άνω του 75%.
Τεχνολογία παράμετροι
= τάση 1.2v
| vt | (nmos, pmos) = 0,40

Μπορώ να προτείνω μία παρακαλώ μου η ιδέα πίσω από αυτό και να με βοηθήσει στην επίτευξη απόδοσης ισχύος περίπου 90%. Αναφορές σχετικά με αυτό είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτη.

Προσωπικά πιστεύω ότι το 75% είναι καλός όταν Vin = 1.2V
Για να αυξηθεί η αποτελεσματικότητα, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε τους διακόπτες με μικρότερα Rds_on.This είναι όλα όσα μπορεί να δώσει.

υπάρχει μια εξισορρόπηση μεταξύ των τρανζίστορ του μεγέθους και της αποτελεσματικότητας:
μεγαλύτερα τρανζίστορ χρειάζονται μεγαλύτερη επιβάρυνση στην πύλη τους, έτσι υπάρχει μια βέλτιστη τιμή για το μέγεθος.

BTW, πιστεύω ότι το 75% απόδοση δεν είναι τόσο κακό, ειδικά αν είναι χαμηλής ισχύος!

Καλύτερος!

Πρόκειται για την αποτελεσματική MOSFET με διακόπτη χάσει.
Νομίζω ότι μπορείτε να
αναφ. max202 θεωρία;

Αλλά πρέπει να αυξηθεί η απόδοση ισχύος πάνω από 85%. Έτσι, κάθε φορέας θα μπορούσε να προτείνει κάποια αναφορά

Για την παραδοσιακή δομή, μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε αυτόχθονα τρανζίστορ (vt = 0) για τη βελτίωση της απόδοσης ενέργειας υποθέσουμε VDD vout και είναι σταθερή.

Επίσης μπορείτε να αναφέρονται σε "Charge Sharing Έννοια χρονισμό και τη Νέα Πρόγραμμα απόδοση ισχύος και η βελτίωση των εκπομπών ηλεκτρομαγνητικής ενισχύθηκε Charge Pump", IEEE JSSC, Τόμος 35, αριθ. 5, Μάιος 2000

χαιρετισμοί,
jordan76

Μπορεί κανείς να μου καλή IEEE αναφορές με χρέωση της αντλίας.

μπορείτε να βελτιώσετε την πύλη τάσης (όπως bootstrap) του διακόπτη MOS FET για μεγάλη effciency.
BTW, η effciency είναι συνάρτηση της τρέχουσας παραγωγής.Εάν προστεθεί η παραγωγή ρεύματος, οι effciency θα αυξηθεί.

Χρησιμοποιώντας το Πέμπτο τρανζίστορ χαμηλής και υψηλής τάσης πύλη η οποία πέρα από σας θα με ισχύ αύξηση της αποτελεσματικότητας.

Ή πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εξωτερική συσκευή όπως η πολύ χαμηλή εμπέδηση διακόπτη.

Το θέμα είναι η χαμηλή αντίσταση έχεις, την υψηλή απόδοση βρήκες

ζάχαρη

Τι είναι η έννοια της «υψηλής τάσης πύλη η οποία πέρα από την ισχύ, θα αυξηθεί η αποδοτικότητα"
Παρακαλώ να μου δώσει κάποιες εξηγήσεις ή κάποια έγγραφα;
σε ευχαριστώ

Θέλω να σχεδιάσουν ένα ενεργοποιημένο λειτουργίας supply.I θέλουν να μειώσουν την consupmtion MOSFET οδηγού.
Το κατώτερο όριο τάσης: η υψηλότερη ταχύτητα.
Πώς το όριο χαμηλής τάσης μπορούν να μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας;
Για την υπόθεσή μου, η VT = 0.4V, ναι, είναι αναγκαίο να μειωθεί η χρήση vt σώμα δράση ή δεν είναι;

"υψηλής τάσης πύλη" θα μειώσει MOSFET RDS_on, έτσι ώστε να μπορεί να αυξήσει την αποτελεσματικότητα.
Χαμηλή πύλη καπάκι (καπάκι Miller) μπορεί να μειώσει την τρέχουσα πύλη οδήγησης, όμως, για την ίδια MOSFET, υψηλότερη συχνότητα, θα μειώσει την αποτελεσματικότητα.

Το πρόβλημα είναι πολύ καλό σημείο,
Θα δείτε ότι σας perfer http://www.discovercircuits.com/C/charge.htm

περιμένετε, switchmode τροφοδοτικό είναι διαφορετική από την ολοκληρωμένη χρέωση αντλία opamp είναι ότι μιλάμε.

για σημαντικής ισχύος στην αγορά, που συνήθως σύνδεση ώθηση πυκνωτής στην LX γραμμή και,
στη συνέχεια, έχουν shottky δίοδος να vin.LX όπως πέφτει, η ώθηση δίοδο συμπληρώνεται με VIN.Όταν LX αύξηση, την ώθηση εξής καπάκι μέχρι 2 * VIN.Δεν υπάρχει άλλη άντλησης σημαντικής ισχύος στην αγορά είναι απαραίτητη.

Τώρα σχετικά με
την ερώτηση
του προς opamp - opamp,
έχω ένα σωρό παραπομπές στις αντλίες χρέωση.Ίσως πάρα πολλά για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο εδώ - μπορείτε να μου πείτε την τοπολογία που χρησιμοποιείτε;Τότε νομίζω ότι μπορεί να σας βοηθήσει περισσότερο.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back