φωνητική αναγνώριση του έργου που χρησιμοποιούν LPC όπως εξαγωγή χαρακτηριστικών

D

ddaren

Guest
HI. Είμαι τώρα εργάζεται σε ένα πρόγραμμα αναγνώρισης φωνής που χρησιμοποιούν LPC όπως εξαγωγή χαρακτηριστικών και HMM που ταιριάζουν με την επιλογή. Το έργο βασίζεται σε κείμενο που εξαρτώνται από τον έλεγχο φωνής. Έχω ήδη κάνει με LPC αλλά έχω πρόβλημα με τα κρυφά μοντέλα marcov (HMM) μέθοδο. Οποιοσδήποτε μπορεί να μου το κρυφό marcov μοντέλα πηγαίο κώδικα MATLAB για αναγνώριση φωνής θα είναι μια μεγάλη βοήθεια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. email: ddaren12345@yahoo.com

hiiiii κάνω τώρα την αναγνώριση ομιλίας, χρησιμοποιώντας matlab κώδικα. αλλά παράλληλα προσπαθώ να εκπαιδεύσει το σήμα ομιλίας χρησιμοποιώντας LPC μοντέλο εμφανίζεται έρθει σφάλμα κατά debuging του προγράμματος. σαν τέτοιο σφάλμα FFT καθορίζουν επίκλιση ως char στη σειρά 36 λάθους aand σε lpc.m στη γραμμή 58 WHT είναι η λύση του «FFT 'ότι" \? Λειτουργία δεν ορίζεται για τιμές του «char' κατηγορίας. Σφάλμα σε == > FFT σε 36 [varargout {1: nargout}] = ενσωματωμένη («FFT», varargin {:}); Σφάλμα σε ==> lpc στους 58 Χ = FFT (x, 2 ^ nextpow2 (2 * μέγεθος (x, 1 ) -1))?

Θέλω το έργο για matlab με βάση την αναγνώριση ομιλίας, χρησιμοποιώντας κρυμμένα Markov model.its urgent.please με βοηθήσει ...

Γεια Ravali, Παρακαλούμε να περιηγηθείτε στα παρακάτω link για την αναγνώριση ομιλίας, χρησιμοποιώντας κρυμμένα μοντέλο Markov. http://www.freewebs.com/lvtaoran/ είχα δοκιμάσει, αλλά θ αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα στο ΤΑΤ, αν ξέρεις πώς να το χρησιμοποιήσετε pls επιτρέψτε μου να ξέρω. ευχαριστίες προς sclim9

Γεια sclim9 Το url: http://www.freewebs.com/lvtaoran/ είχε πεθάνει. Εάν έχετε αυτά τα αρχεία, παρακαλούμε να το μοιραστείτε με μένα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

u προσπαθούν να περιηγηθείτε ξανά. Ήταν λειτουργεί σωστά αφορά, sclim9

[QUOTE = ravali? 740252] Θέλω το σχέδιο για matlab με βάση την αναγνώριση ομιλίας, χρησιμοποιώντας κρυμμένα Markov model.its urgent.please με βοηθήσει ...[/QUOTE] Γεια σας .. projct το όνομά μου z "ταξινομητή φωνή" πραγματικά θ hav 2 ματς ανθρώπινης φωνής με καταγράφεται ανθρώπινη ήχο, η οποία είναι η αποθήκευση στη βάση δεδομένων. Θέλω κώδικας είναι σε matlab .. plzzzzzzzzz με βοηθήσει: (αφορά, AXA

Γεια σας .. projct το όνομά μου z "ταξινομητή φωνή" πραγματικά θ hav 2 ματς ανθρώπινης φωνής με καταγράφεται ανθρώπινη ήχο, η οποία αποθηκεύουν στη βάση δεδομένων. Θέλω κώδικας είναι σε matlab .. plzzzzzzzzz με βοηθήσει: (αφορά, AXA
γεια AXA κάνω κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα, όπως τα δικά σας παρακαλώ πείτε μου έχεις κάποια βοήθεια όσον αφορά, το SANA.?

Δοκιμάστε την έρευνά της Google, νομίζω ότι μπορείτε να πάρετε μια καλή απάντηση:
2.gif

Γεια σου κάνω την αναγνώριση ομιλίας σε matlab, αλλά δεν λειτουργεί σωστά .. Υπάρχει κάποιος που έχει τον πηγαίο κώδικα σε matlab plz ... Είναι επείγον ...:? κραυγή:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back