φάντασμα: το σφάλμα που διαπίστωσε κατά τη διάρκεια φάντασμα κυκλώματος για ανάγνωση σε

B

bean123

Guest
: Hisim_hv είναι μια απροσδιόριστη πρωτόγονη συσκευή. Βιβλιοθήκη μοντέλο μου είναι σαν «inline subckt nch_hva_600f_mac (dgsb )...., nch_hva_600f_mac (dgsb) nch_hva_600f w = WEF l = l μοντέλο nch_hva_600f hisim_hva ...." Έχω κάνει ένα κύτταρο που ονομάζεται nch_hva_600f_mac, και άλλαξε τις παραμέτρους CdF του κυττάρου, συμπληρώστε το όνομα του μοντέλου με "nch_hva_600f" Ωστόσο, αυτό δεν λειτουργεί, w :?::?: hy;

hi bean123, φαίνεται πως την έχετε ένα πρόβλημα με την εγκατάσταση της βιβλιοθήκης σας. Έχετε ελέγξει αν υπάρχει hisim_hv συσκευή σας βιβλιοθήκη. Αν υπάρχει θα πρέπει να ελέγξετε αν χρησιμοποιείτε το αντίστοιχο τμήμα (θα μπορούσε να εισαχθεί από άλλο τμήμα του lib ίδια ή θα πρέπει να περιλαμβάνονται). Η ελπίδα αυτό βοηθά. αφορά

Νομίζω ότι το μοντέλο-κάρτα σύνταξη σας είναι λάθος και Spectre βλέπει καθορίζοντας το προσωπικό τρανζίστορ σας, σαν ένα είδος που δεν αναγνωρίζει. Η δημοσίευσή σας κείμενο δεν είναι καν συνεπής στον εαυτό του (hsim_hv, hsim_hva ...; - ποια είναι η πραγματική διαπραγμάτευση Τέλος πάντων, για να δούμε τις δηλώσεις του μοντέλου σας και να περιορίσει τον εαυτό σας να primtives Spectre για τον "τύπο συσκευής».

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back