Y
ytliang
Guest
Γεια σας, Θα μπορούσε κάποιος παρακαλώ να μου δώσει κάποιες ιδέες για υψηλής τάσης MOSFETs διατάξεις και γιατί είναι που με αυτόν τον τρόπο; Ευχαριστίες
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Θα μπορούσατε σας παρακαλώ να μου πείτε γιατί η επέκταση αποστράγγισης κάτω πύλη κάνει αυτό μια συσκευή υψηλής τάσης; Επίσης, έχω παρατηρήσει, επίσης, κάποιες συσκευές που χρησιμοποιούνται πηγάδια αντί του LDD για την επέκταση αποστράγγισης. Υπάρχει κάποιο πλεονέκτημα / μειονέκτημα για αυτό; ευχαριστίες
Εδώ θα βρείτε ένα έγγραφο σχετικά με τις δομές MOS HV [. / URL] @ Leo: Νομίζω ότι πολύ πλάκα τομέα δεν generate το ΤΟΧ, αλλά τοποθετείται πάνω του.
Μήπως σας ρωτήσω σχετικά με τη διάταξη μιας διάταξης κυττάρων (τον καθορισμό πράγματα όπως το μήκος πύλη, παρασυρόμενα μήκους περιοχή, κλπ.), ή μεγάλης κλίμακας (mm) διάταξη του επιμετάλλωση χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει μια μεγάλη περιοχή από τη συσκευή στοιχειώδη κύτταρα; Ο πρώην ορίζεται από την φυσική δομή της συσκευής που απαιτείται για την επίτευξη (μαζί με μη-διάταξη παραμέτρους - δόσεις εμφύτευσης, ενέργειες, κλπ.) ορισμένα χαρακτηριστικά της συσκευής (τάση διασπάσεως, ειδική τιμή Rdson, κλπ.), και καθορίζεται από το σκοπιά του μηχανικού διαρρύθμιση ή σχεδιαστής κύκλωμα. Το τελευταίο είναι συνήθως δεν υπάρχει ενδιαφέρον για μηχανικούς συσκευή - αλλά παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον για τους μηχανικούς και τους σχεδιαστές διάταξης. Μεγάλης επιφάνειας σχεδιαγράμματα επιτρέπει να επιτύχουμε μία μικρή τιμή Rdson της συσκευής κάνοντας περιοχή του μεγάλου. Αλλά κάποιος πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί για να βεβαιωθείτε ότι η συνολική σχεδίαση είναι ισορροπημένη, δεν υπάρχουν τρέχοντες τομείς συνωστισμό (hot spots), το ρεύμα μέσω κάθε wirebond (ή πρόσκρουση / πυλώνας) είναι το ίδιο, κλπ.
Εδώ θα βρείτε ένα έγγραφο σχετικά με τις δομές MOS HV [/URL] @ Leo: Νομίζω ότι πολύ πλάκα doesn τομέα. «τ generate το ΤΟΧ, αλλά τοποθετείται πάνω του.