υψηλής συχνότητας του σκάφους

D

dariush

Guest
που μπορεί να με βοηθήσει σχετικά με το σχεδιασμό ενός υψηλής συχνότητας του σκάφους;

dariush
θα μπορούσε να είναι πιο συγκεκριμένο;
Σχεδιασμός υψηλής συχνότητας του σκάφους μπορεί να είναι κάτι που αρχίζει από 10MHz σε GHz, απλή LNA σε σύνθετα tranceiver και ούτω καθεξής.
Ίσως μια ιδέα για το σχήμα του και την αίτηση ότι θα βοηθήσει.
Αντίο
Mazz

γεια
Θέλω να εργάζονται σε υψηλής ταχύτητας ψηφιακή συμβούλια,
Ξέρω κάτι για μικροκυμάτων,
Πώς μπορώ να ξεκινήσει το σχεδιασμό της εν λόγω συμβουλίων;
η συχνότητα είναι περίπου 10GHz.
ευχαριστώ
αγοράζω

Γεια dariush,

τι θα πρέπει να σας σκάφους exactliy κάνει;Είναι μια καθαρά ψηφιακή σχεδίαση;Τι είδους λογική (ΕΔΣ, ...)?Ποια είναι η συχνότητα του ρολογιού;Είναι το ρολόι 10GHz;;;

Αντίο

Γεια σου
Θέλω να σχεδιάσει μια ψηφιακή σκάφους, με συχνότητα ρολογιού
περίπου 10 GHz.
Αντίο

Αυτό εξαρτάται από το μήκος της τα ίχνη.

Γεια dariush,

Μια ψηφιακή σχεδίαση με ένα ρολόι συχνότητα των 10GHz και σήμερα είναι σχεδόν αδύνατο.Κοιτάξτε
την πραγματική CPU: ακόμα και αυτές οι συσκευές που λειτουργούν με συχνότητες κάτω των 3GHz ...
Αν στο μέλλον ψηφιακές συσκευές για αυτές τις συχνότητες θα είναι διαθέσιμοι, οι οποίοι σίγουρα θα χρονικό όριο με πολύ χαμηλότερη συχνότητα (π.χ. 100MHz) και πολυσύνθετος το εσωτερικό ρολόι με PLL (όλες οι σύγχρονες CPU
του σήμερα, γι 'αυτό).Έτσι, το σχεδιασμό του σκάφους σας θα είναι πολύ πιο αργή.Αλλά και σε αυτά τα "χαμηλής" συχνοτήτων, θα πρέπει να λάβει μέριμνα σχετικά με την γραμμή impedances, αντιστοιχισμένης linelengths και ορθή απολήξεις.

Αντίο

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back