υπολογισμός αντιστάσεις »

D

dum311

Guest
Είμαι σχεδιασμό ενός σύνδεση κυκλώματος χρησιμοποιώντας SRM400 ενότητας, LM555 χρονόμετρο και ένα κουδούνι στο breadboard.however, δεν είστε σίγουροι για την αξία των αντιστάσεων χρησιμοποιείται για να κάνει το κουδούνι έργα .. τη λειτουργία αυτών των συσκευών είναι: 1. LM555 χρονόμετρο (αντικατάσταση MCU) θα δημιουργήσει ένα παλμούς διέγερσης να PIN1 (I_O) του SRM400 IC, PW0268. 2.Η μεταδίδεται παλμός θα εξόδου στο pin 11 (DRIVER_O) στο υπερήχων αισθητήριο. 3.Μετά την υπερήχων αισθητήριο ανιχνεύσει ότι υπάρχει μια έγκυρη εμπόδια που εντοπίστηκαν, η ανάκλαση των σημάτων (ECHO) θα διαδρομή για pin10 (ECHO) 4.then την ανάκλαση των σημάτων θα περάσει μέσα από εσωτερικές διεργασίες στο εσωτερικό της PW0268 η ίδια μέχρι το αντανακλάται φτάσει εξόδου σημάτων PIN1 (I_O). 5.Στο βομβητής θα λειτουργήσει ως αυτό που περίμενα όταν το αισθητήριο υπερήχων ανιχνευθεί εμπόδια. Αυτό είναι το PW0268 διάγραμμα κυκλώματος: Είχα συνδέσει το PIN1 (I_O) στην είσοδο της σύνδεσης του βομβητή του testpoint (TP) 1.as φαίνονται παρακάτω:
72_1192176178.jpg
Θα ήθελα να ήθελα να μάθω πώς να πάρω τις τιμές που η ακριβής αντίσταση του; δεν υπάρχει καμία μέθοδος υπολογισμού για να το κάνει; Σας ευχαριστώ πολύ: D Ανυπομονώ να απαντήσεις σας το συντομότερο δυνατό: D

Ο βομβητής ανάγκες τάση συνεχούς ρεύματος. Νομίζω ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε μια άλλη διάταξη. Ο σκοπός είναι μόνο για τον εφοδιασμό της τάσης απαιτείται μόνο όταν χρειάζεται. Έτσι, η αντίσταση έχει επιλεγεί να γίνει η εργασία τρανζίστορ σε αποκοπεί ή τρόπους κορεσμού. Είστε familier με αυτά τα πράγματα; Αν UES Προτείνω να επιλέξετε αντιστάσεις και στη συνέχεια με τη μέτρηση V και φθάνω στην καλύτερη τιμή. Αλλά μπορείτε να κάνετε μια ευκολότερη διαμόρφωση από αυτό. Επιτρέψτε μου να ξέρω που να κάνουν και αν χρειάζεστε βοήθεια απλά ρωτήστε

γεια u αυτό λειτουργεί, αλλά κα να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιώντας παρόμοια και τα διαφορετικά προϊόντα

να pouchito, η μέθοδος λειτούργησε σας αν μπορώ να το χρησιμοποιήσετε σε άλλη σύνθεση, για παράδειγμα, αν εγώ το συνδέσετε με τον ανιχνευτή εγγύτητας, IRPD έκδοση 3.Όταν ο ανιχνευτής εντοπίζει θα κάνει το κουδούνι work.the κουδούνι λειτουργεί σε ένα εύρος 4-8 Vdc.however, το πρόβλημα είναι SRM400 έργο λοξοτομεί μου module όπως αυτό που ανέφερα στην πρώτη δημοσιεύτηκε το forum.if SRM400 έργο επίκλισης ενότητα, η σειρήνα δεν θα work.i είμαι ακόμα προσπαθούν σκληρά για να διερευνήσει τα προβλήματα: κραυγή: ίσως μπορώ να πάρω κάποιες προτάσεις από εσάς σας ευχαριστώ πολύ

Επομένως το πρόβλημα είναι με το ΕΥΚ; Παίρνετε οποιαδήποτε ένδειξη; Ποια είναι η τάση;

να pouchito, ως εκ τούτου το πρόβλημα είναι με το ΕΥΚ; ναι είναι εσείς να πάρει οποιαδήποτε ένδειξη; Ποια είναι η τάση είχα πάρει την ίδια κυματομορφές, όπως το δελτίο φαίνεται παρακάτω;: το Vp-p = 9.5Vdc, η Vavg = 4.5Vdc με παλμογράφο ρύθμιση 5V/div και 500uSec/div

ok επιτρέψτε μου να ξέρω και πάλι τι συμβαίνει. βήμα βήματα προβλήματα μπορούν να λυθούν. Ξεχάστε για το buzzer αυτή τη στιγμή. είναι κάθε σήμα έρχεται στο IC εκεί; Είναι ένα μήνυμα που βγαίνει από το IC εκεί; [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 9 λεπτά: [/color] [/size] Έχετε αυτό; Αυτό είναι το δελτίο στοιχείων με σαφείς εικόνες

να pouchito, είναι οποιοδήποτε σήμα έρχεται στο IC εκεί; ναι -> στο pin 1 * της PW0268IC και υπάρχει ένα ρολόι που βρέθηκαν στο pin 16 (CLK) είναι ένα σήμα που βγαίνει από το IC εκεί; ναι -> στο pin 1 του PW0268IC * * Από το pin 1 είναι I_O pin Έχετε αυτό; Αυτό είναι το δελτίο στοιχείων με σαφείς εικόνες Ναι, έχω το φύλλο δεδομένων. Συμπέρασμα: Δεν παρατηρήθηκε διαφορά στον παλμό ηχώ για διαφορετικές αποστάσεις, όταν ρυθμιστεί το VR1 και VR2 από τη μονάδα SRM400.

Θα προσπαθήσω να σας βοηθήσει να whan παίρνω σπίτι

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back