υπολογισμού επαγωγή και τύπος

M

myem

Guest
Είμαι looing για τον τύπο για τον υπολογισμό αυτεπαγωγή. Πώς μπορώ να υπολογίσω ευθεία αυτεπαγωγή conducotr; Υπάρχει κάποιος υπολογισμός αυτεπαγωγή για αναφορά εκεί; Ευχαριστώ πολύ

Εάν έχετε πρόσβαση σε IEEE δείτε ότι ένα (τη γνωστή αυτεπαγωγή αλγόριθμος υπολογισμού): IEEE Transactions on ΜΕΡΗ, υβρίδια, και τη συσκευασία, VOL. Η PHP-10, ΟΧΙ. 2 Ιούνη 1974 Σχεδιασμός Planar Inductors Ορθογώνια Μικροηλεκτρονικά HM ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ, Ανώτερο μέλος, IEEE Επίσης, αν έχετε πρόσβαση σε ακαδημαϊκή βιβλιοθήκη μπορεί να έχετε αυτό το βιβλίο: FW Grover, Υπολογισμοί αυτεπαγωγής (το παραπάνω έγγραφο που βασίζονται στο παρόν βιβλίο)

Hallo, έχω μερικές ερωτήσεις σχετικά με τον προσδιορισμό αυτεπαγωγή. Σε γενικές γραμμές μπορούμε να αποσυντεθούν L σε ένα εσωτερικό αγωγιμότητα, εξωτερική αυτεπαγωγή εαυτό και την αμοιβαία επαγωγή. Σε περίπτωση κυματοδηγού (ή bondwire διασύνδεσης) η αμοιβαία επαγωγή είναι neglicible αν δεν υπάρχει άλλο αγωγό. Επομένως, έχουμε L = Linner + Lself Lself υπολογίζεται από την μαγνητικού πεδίου μεταξύ του σήματος και του αγωγού γείωσης. Linner υπολογίζεται από το μαγνητικό πεδίο στο εσωτερικό του αγωγού. Για τις υψηλές συχνότητες, το ηλεκτρικό πεδίο στο εσωτερικό του αγωγού μειώνεται εκθετικά. Εντός του αποτελέσματος του δέρματος, το μοντέλο βάθος του δέρματος προέρχονται τις ακόλουθες περιγραφές σύνθετη αντίσταση Z = R + JWL = (1 + ι) SQRT (pi * f * συγκεκριμένη αντίσταση * μι) ή Z = R + JWL = (1 + ι) * ειδικά αντίσταση / πάχος του δέρματος Αυτό πρέπει να είναι η εσωτερική αυτεπαγωγή; ΔΙΚΑΙΩΜΑ; Θα μπορούσε κάποιος σχολιάσει την ακόλουθη δήλωση: Για τις υψηλές συχνότητες, υπάρχει λιγότερη πεδίο μέσα στον αγωγό, ως εκ τούτου η εξωτερική αυτεπαγωγή αποκτά μεγαλύτερη σημασία. Όμως, αυξάνει την αντίσταση προς τη συχνότητα, λόγω του φαινομένου του δέρματος. Ευχαριστίες

electr0, Υποθέτοντας ότι καταλαβαίνω την ερώτησή σας σωστά ... Resitance αυξάνει αναλογικά με την τετραγωνική ρίζα της συχνότητας, αλλά η αντίδραση (w * L) αυξάνεται ευθέως ανάλογα με τη συχνότητα. Ακόμα κι αν η επίδραση του δέρματος έχει μειωθεί η αυτεπαγωγή ελαφρώς, η αντίδραση εξακολουθεί να κυριαρχεί σε υψηλότερες συχνότητες. Η ελπίδα αυτό βοηθά, Wiley-

η επίδραση εγγύτητα μεταξύ στροφές casued λιγότερο πεδίο μέσα στο turn

Έχω μελετήσει το χαρτί, Σχεδιασμός Επίπεδα Inductors Ορθογώνια Μικροηλεκτρονικά HM ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ, Ανώτερο μέλος, IEEE. Αλλά έχω κάποιες ερωτήσεις, AMD (Αριθμητική Απόσταση μέση) και GMD (Γεωμετρική Απόσταση Μέση). Τι σημαίνουν; Μήπως κάθε απεικόνιση εξηγήσει AMD και GMD; TKX

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back