υπερήχων διακόπτη πομποδέκτη

2

24+

Guest
Γεια σου, είμαι εργασίας με αισθητήρες υπερήχων. Θέλω να αναπτύξουν transmitte και receiveing μέσω ενιαίου αισθητήρα.

Γεια σας, πρέπει atTX-RX εναλλαγή μεταξύ ΗΠΑ-Capsel & ηλεκτρονικών ειδών σας? Σε πιο απλός τρόπος για 2 τρανζίστορ ή ένα ρελέ ... Κ. [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 6 δευτερόλεπτα: [/color] [/size] Γεια σας, θα χρειαστείτε ένα TX-RX εναλλαγή μεταξύ ΗΠΑ-Capsel & ηλεκτρονικών ειδών σας? Σε απλούστερο τρόπο 2 τρανζίστορ ή ένα ρελέ ... Κ.

Γεια σας, πρέπει atTX-RX εναλλαγή μεταξύ ΗΠΑ-Capsel & ηλεκτρονικών ειδών σας? Σε απλούστερο τρόπο 2 τρανζίστορ ή ένα ρελέ ... Κ. Έχω δύο κυκλώματα και πήρα tx rx αισθητήρα και αισθητήρα, αντί του ότι θέλω να χρησιμοποιήσω ένα για δύο.

Γεια σου, Συγγνώμη, αλλά είναι γραμμένα: "Θέλω να αναπτύξουν transmitte και receiveing μέσω ενιαίου αισθητήρα." Ποια είναι η σχέση ακόμη pls κατάσταση; Κ.

i είχε αναπτύξει το κύκλωμα και για τις δύο TX και RX. και έχω πάρει το σήμα πίσω για 1.2mts, τώρα έχω ανάγκη να αναπτυχθεί ένα κύκλωμα που μπορεί να χρησιμοποιήσει μόνο έναν αισθητήρα για TX και RX, τίποτα αλλά η μετάβαση σε swicth μεταξύ TX και RX τρόπο λειτουργίας, και άλλο πράγμα είναι να βελτιωθεί το εύρος του αισθητήρα.

μπορείτε να κάνετε ένα κύκλωμα με μια MCU. MCU οδηγεί τους αισθητήρες (πομπός) για 10-20 miliseconds και περιμένει την ανάκλαση του σήματος (δέκτης) για 80 - 90 ms.

Γεια σου 24 +, Yets σαφές μου-tnx. Θα ήθελα να μεταφέρετε την RX-εισόδου "μικρή" με ένα τρανζίστορ / μεταγωγής δίοδος ως BASxxx μέχρι την αποστολή του χρόνου ... Btw: ίσως βοηθά για σας: http://www.discovercircuits.com/U/ultrasonic.htm Κ.

Αν ο οδηγός μεταδίδουν είναι υψηλή αντίσταση σε ανενεργή κατάσταση και ο ενισχυτής λαμβάνει δεν φορτώνει το αισθητήριο, δεν χρειάζεστε έναν διακόπτη. Αυτή είναι η συνήθης π.χ. τεχνική για Ηχοβολίδες. Μια τάση περιορισμού στην είσοδο ενισχυτή μπορεί να είναι χρήσιμη, ενδεχομένως blanking κύκλωμα για την επιτάχυνση της ανάκαμψης ενισχυτή μετά το τέλος της μετάδοσης.

[Quote = FVM] ... Μια τάση περιορισμού στην είσοδο ενισχυτή μπορεί να είναι χρήσιμη, ενδεχομένως blanking κύκλωμα για την επιτάχυνση της ανάκαμψης ενισχυτή μετά το τέλος της μετάδοσης. [/Quote] Γεια σου, Yea, ΘΕΣ είναι ακριβώς ο στόχος που αναφέρεται μου " εισόδου μικρότερη "- διακόπτης, και κατά τη γνώμη μου ο πιο απλός τρόπος πάρα πολύ ...:) Regards

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back